Pages

Wednesday, August 24, 2016

Bioderma ABCDerm baby diaper cream



Polako kraju privodimo još jednu kremu za pelensku regiju. Nju ste mogli videti u ulovu iz Srbotrade apoteke nedavno (klik). Iako mi se činilo da će ova krema najduže trajati i ona se prilično brzo potrošila. Dolazi u pakovanju od 75 ml, a cena joj je bila 1200 dinara. Kako se pokazala, pročitajte u nastavku posta!




"Specifično je formulisana u skladu sa ABCDerm poveljom o dermatološkoj bezbednosti da umiri i obnovi kožu kod pelenskog osipa beba. D- pantenol veoma brzo reguliše crvenilo i nelagodnosti. Pomaže obnovu kožne barijere ubrzavanjem regeneracije epiderma. Sadrži visoku koncentraciju cink- oksida u obliku vodene paste i omogućava da koža diše. Lako se razmazuje, bez parfema je, nelepljive teksture. Veoma je dobra dermatološka tolerancija."

Krema je veeeeoma razmaziva i zaista nije potrebno puno. Od svih krema koje smo do sada probale, kod ove je potrebna najmanja količina. Ja sam, međutim, vremenom počela da nanosim sve više i više pa se zato brzo potrošila, ali to zaista nije bilo neophodno. Malo je ređa nego što je to uobičajeno, ali kada se razmazuje, ona bukvalno klizi po koži. Spomenula sam da je nakon prethodne kreme koju smo koristili (Little Siberica) koža ostala malo grublja nego što je do tada bila. E pa, ova krema je to u potpunosti regulisala i koža je ponovo bebeće nežna. Bele je boje i nema apsolutno nikakav miris.


Sastav možete videti iznad.
Sve u svemu, jako sam zadovoljna i ovim Bioderma ABCDerm proizvodom. 
Ukoliko ste propustili, već sam pisala o micelarnoj vodi za bebe i decu- klik.

Da li ste vi probali neki ABCDerm proizvod za svoju bebu?
Pozdrav :)

P.S. GIVEAWAY je u toku. Prijavite se ako niste do sad!

No comments:

Post a Comment