Pages

Sunday, August 31, 2014

Body spray


Po ovim vrućinama (dobro, ove godine i ne toliko ali prethodnih ih je i te kako bilo) mi zaista ne prija da mažem mleka i losione za telo ako treba da izlazim iz kuće. Tako da su oni rezervisani za pred spavanje. U ostalim slučajevima koristim sprejeve za telo i sada ću vam predstaviti tri spreja iz Avon-a.



Jagoda & guava
U pitanju je stariji sprej, od prethodnih godina, ali biće na polici do isteka roka. Malo mu je jači miris pa ga ređe koristim, ali pošto jaaaakooo volim jagodu, volim i da ga naprskam s vremena na vreme. Rekla bih da mu se miris najkraće zadržava od ova tri, tj. da su malo unapredili nove.


Šljiva & vanila
Uzela sam ga jer obožavam sve što ima miris vanile u sebi i moram priznati da mi se na prvi miris nije svideo. Bio mi je isuviše vestacki i podsećao me na one "jelkice" što vise u kolima. Ali, na koži jer miris blaži, tako da sam ga ipak dosta koristila. Iako pred spavanje nanosim mleka za telo, ovaj sprej sam probala jedno veče i ostao je na koži čak i kada sam se probudila ujutru i bio je još lepši nego kad sam ga tek naprskala.


Orhideja & borovnica
Jako skoro je kupljen i omiljeni mi je od sva tri. Miris osvežava, pravi je letnji, odličan spoj voća i cveća. Cena je kao i za prethodna dva bila 200 dinara, kada su na sniženju (a često se mogu naći po toj ceni).

Naravno, za cenu od 200 dinara ne treba očekivati čudo, niti ne znam koliku trajnost, ali za trenutno osveženje su dobri. Kao i za one kojima su mleka i liosioni na 40 stepeni teški. 
Želela sam da probam i Victoria's secret mistove kada su se pojavili u Lilly-ju ali sam ipak odustala jer nisam ni za njih procitala previše pozitivnih komentara (posebno za ova četiri koja su bila kod nas u ponudi), a pošto im je cena 1400 dinara onda su i očekivanja veća. Čak sam i kada sam imala priliku da naručim iz Amerike Victoria's secret proizvode preskočila mistove i izabrala losione i putere, jer prosto nijedan sprej za telo neće nikad odmeniti mleko. Ali o tome kada mi VS stvarčice stignu (ne mogu da dočekam :)).

Volite li vi leti sprejeve ili ostajete verni losionima tokom cele godine?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment