Pages

Thursday, August 28, 2014

Flormar nail polish


Broj 423: Divna svetlo plava nijansa, koju leti dosta koristim, mada ju je u poslednje vreme zamenila jedna Essence nijansa (o tome više kad bude post o Essence lakovima). Traje oko 4 dana, lako se nanosi i odlicno izgleda leti. Pozitivna ocena, u svakom slučaju.


Broj 376: Pastelna narandžasta ili boja kajsije kojom sam jako razocarana. Kada se nanese na nokte, gotovo da se i ne primećuje. Ovo je jedini Flormar lak čija boja u bočici ne izgleda ni najmanje kao boja kad se lak nanese na nokte. Jednom korišćen i ostavljen da stoji na polici. Šteta.

Broj 420: Neon žuta boja koja se nanosi teže od bele. Potrebna su mozda i 3 sloja da bi izgledala lepo. Ali kada se postigne željena boja, lak odlčno izgleda i traje i do 4 dana. 

Broj 430: Prava plava nijansa, odličan lak koji stoji i do 5 dana, lako se nanosi i prelepo izgleda na noktima. Utisci 100% pozitivni.

Broj 422: Ovo mi je omiljeni Flormar lak ovog leta. Boja je prava neon roze iako ne izgleda bas tako na slikama u u bocici. Kada se nalakira, dođe do izražaja. To je lak za koji me svaka drugarica pitala koji je kad sam ga nosila, jer čak i oni sa oznakom 'neon' nemaju toliko upečatljivu nijansu. Kupovaću ga opet, sigurno.


Broj 393: Šljokičavi lak, kojim nisam oduševljena, pošto treba mnogo slojeva da bi se postigao željeni izgled. A, naravno ako nalakiramo mnogo slojeva uklanjanje laka će biti mukotrpan proces. Može se nanositi samo preko lakova u boji, kao sam se neće ni videti na noktima. Ocena negativna.

Broj 313: Crni lak koji kao i svaki drugi crni može da traje maksimum 2 dana, a da se ne krza. Nanosi se lakše nego ostali crni koje sam koristila. Pozitivna ocena, iako ne volim često da ga koristim jer zahteva vise koncentracije nego lakovi u dugim bojama. Ali, volim da ga vidim na svojim noktima posebno u zimskom periodu godine.

Broj 310: Kreč beli lak, koji leti prosto obozavam. Nije najlakši za nanošenje, ali u rangu sa kreč belim lakovima drugih proizvođaca. Meni su 2 sloja dovoljna za postizanje dobrih rezultata.


Broj P19: Uzet je samo zbog divne boje lavande, ali moram priznati da mi se ne sviđa Flormarova "pretty" kolekcija. Iako imam samo ovaj, nisam najzadovoljnija ni nanošenjem, a ni trajanjem ovog laka. Boja je divna pa mu se to oprašta, ali druge "pretty" lakove neću probati. 


Broj M05: Divan mat lak u boji koja je jako specifična, odlično izgleda na noktima čak i posle 1 sloja, a traje i do 5 dana. Zimi obožavam da ga nosim. Nanosi se dosta lakše nego obični sjajni lakovi i znatno brže se suši.

Broj M12: Teget mat lak koji takođe samo zimi koristim i ima potpuno isti opis kao i lak iznad. Odlican!

Za kraj moram da pomenem i moj najomiljeniji Flormar lak koji trenutno nemam, pošto sam dobila Coloramu u istoj nijansi, a to je lak pod brojem 424, predivna mint nijansa, a to je i nijansa koju ja leti ubedljivo najviše nosim.
Za one koji ne znaju (a takvih je malo) redovna cena Flormar lakova je oko 220 dinara, mada se često mogu naći na akcijama i za 99 dinara.


Naredni put o nekom drugom brendu, a vi slobodno podelite sa mnom svoje utiske o Flormar lakovima. Pozdrav :)

3 comments:

  1. Ja sam sa Fomar lakovima jako zadovoljna,imam onaj set za francuski manikir,i bas je trajn i postojan!! :)

    ReplyDelete
  2. Koristimih dugo i jako volim Flomar lakove!

    ReplyDelete