Pages

Tuesday, October 14, 2014

Collagen eye zone mask


Otkako znam za sebe imam podočnjake. Nasledni su i tu nema neke velike pomoći. Međutim, postoje načini da se oni ublaže. Ja trenutno probam nekoliko stvari koje predlažu za taj problem. O Manna puteru sam već pisala ovde ali tu je još jedan proizvod koji prosto moram da pohvalim. On, za razliku od krema, deluje odmah i bila sam više nego iznenađena koliko su vidljivi rezultati. Tako da je zasluženo dobio poseban post. U pitanju je maska za okoloočnu zonu sa kolagenom, brenda Purederm.



Purederm je napravio masku za zonu oko očiju sa kolagenom, vitaminom E i zelenim čajem koja vraća elastičnost podočnjaka, uklanja sitne bore i tragove starenja, pomaže uklanjanju nadutih podočnjaka i crnih kesa ispod očiju. Pakovanje sadrži 30 natopljenih "tupfera" koji služe za 15 korišćenja. Ja sam svoje pakovanje (tj. dva :)) naručila preko sajta Kozmetika Teatar i trenutno su sniženi 64% pa im je cena samo 100 dinara po kesici. 

Koriste se tako što se prvo umijete, naneste masku tj. postavite "tupfere" ispod očiju, ostavite 15 minuta da stoje i uklonite. U mom slučaju rezultati su odmah vidljivi. Ispod možete videti slike pre i posle korišćenja ove maske. Ni sama nisam mogla da verujem kada sam videla u kojoj meri su mi ublaženi podočnjaci. Ovo je ubedljivo najbolji prozivod za rešenje problema sa kojim se već godinama borim. Da ne dužim više, tu je slika da se i same uverite!


Prva slika je pre stavljanja maske, potom slika na kojoj možete videti kako izgledaju ti "tupferi", a poslednje dve slike su nakon isteka 15 minuta i skidanja maske (u sobi pri dnevnom svetlu i napolju). Pošto uglavnom pokušavam da sakrijem svoje podočnjake (što i je normalno, zar ne?!) dvoumila sam se oko toga da li da izbacim ove slike, ali mislim da bez njih zaista ne biste imale predstavu šta tačno ova maska "radi". Ja bih prva pomislila da je još jedan proizvod u moru istih, koji samo obećava, a ništa od toga ne ispunjava. Kako sam potpuno opčinjena ovom maskom, odlučila sam da bez slika ovaj post ne bi bio potpun, tako da su se ipak našle tu.

Imate li i vi sličan problem kao ja i kako se borite sa njim?
Pozdrav :)  

P.S. Ne zaboravite da GIVEAWAY još uvek traje i da do 24.10. možete da osvojite poklon paket!

7 comments:

  1. Imam i ja potpuno isti problem, i borim se isto kao i ti. Kolagen tufere koristim već dva meseca, mogla bih uskoro zalihe da obnovim. Takodje manna shea puter sa pomorandžom mi pomaže u "izbeljivanju" podočnjaka i pijem dosta voda, tj.pokušavam da pijem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Radimo sve potpuno isto :) Jedino što je moj Manna puter sa ylang- ylangom i geranijumom. A što se tiče vode i ja pokušavam da pijem što više i pomaže mi aplikacija na telefonu "Water your body" u koju uneseš svoju težinu, ona ti izbaci koliko vode dnevno treba da popiješ i podseća te tako što zažubori s vremena na vreme :)

      Delete
  2. I ja imam ove jastucice,ali nemam problem sa tamnim kolutovima! :) Mada ove slike su bas verodostojne koliko su jastucici jako dobri!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zato sam i okacila slike :) Stvarno, ovo je jedina stvar ikada koja mi je momentalno pomogla sa podocnjacima :))

      Delete
  3. Baš se vidi efekat! Koliko dugo traje (efekat) i koliko često koristiš tufere? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Efekat traje taj dan, a koristim po potrebi... kada se probudim sa bas nadutim podocnjacima ja tad stavim masku. Jednom- dvaput nedeljno :)

      Delete
  4. Ovo izgleda super! :)

    ReplyDelete