Pages

Wednesday, October 8, 2014

Empties #2



Došao je na red moj drugi post o potrošenim proizvodima. Prvo moram reći da sam svakim bila veoma zadovoljna (izuzev sa jednim) i verovatno ćete ih viđati opet u budućnosti, u nekom "New in" postu. Pa krenimo redom...


Prvi na redu su dva proizvoda za nokte: Ebelin odstranjivač laka i Avon sprej za brzo sušenje nalakiranih noktiju. Cene Ebelin odstranjivača se ne sećam, ali ne odstupa od standardnih za proizvode ovog tipa (200 ml), dok je cena Avon spreja oko 200-250 dinara kada je snižen (50 ml).

Ebelin odstranjivač laka za nokte

Ebelin odstranjivač laka za nokte bez acetona je kupljen isključivo zato što me mrzelo da idem u Lilly po njihov uljani odstranjivač u zelenoj bočici, koji inače koristim. Međutim, upravo ovo je proizvod koji više neću kupovati. Glavni razlog za to je ambalaža. Naime, otvor je preveliki i svaki put se ispolivam kada uklanjam ostatke laka i tako uništim i lak ostalim noktima. Ovo jeste dobar proizvod, lepo uklanja tamne lakove kao i one sa šljokicama, ne suši zanoktice, ali dok ne promene ambalažu, ja ga neću kupovati. Piše da je sa mirisom badema, mada se ne bih složila. Da, ima neki miris, koji nije neprijatan, ali to nikako nije badem. 

Avon sprej za sušenje laka

Ovaj proizvod sam već pohvalila u prethodnom "New in" postu i evo još jednom ću. Odlična stvar! Zaista veoma brzo osuši lak na noktima. Naravno, ne momentalno, ali u roku par minuta možete biti sigurne da vam je lak suv i nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Što više slojeva naneste duže će mu trebati da deluje, ali u svakom slučaju daleko manje vremena mi treba za sređivanje noktiju. Malo je masniji za nečiji ukus, ali ja stavim ruku na papirnu maramicu, pa onda naprskam pa neće sve oko mene biti klizavo. Sve preporuke! 


Na redu su dva Balea proizvoda za lice: piling krema i tračice za uklanjanje mitisera. Piling krema dolazi u pakovanju od 75 ml i košta oko 200 dinara. Tračice se mogu kupiti u pakovanju od 6 komada i cena im je oko 350- 400 dinara.

Piling krema za lice Balea

Ja sam ovim pilingom oduševljena. Malo je grublji, mada naravno jačina zavisi pre svega od pritiska ruke. Meni je veoma odgovarao i sigurno ću mu se vraćati. Miris je jako prijatan, ne prejak. Sa aloe verom, ekstraktima algi i hidro- kompleksom je, pogodan za sve tipove kože. Dva puta nedeljno se nanese na vlažno lice, uradi se piling, a ja ga potom, pre ispiranja, ostavim desetak minuta da stoji kao maska. Lice je vidno čistije, i što je veoma bitno, ne isušuje kožu, već je hidrira i vraća vlažnost.

Balea trake za mitisere

Ovaj prozivod ili svi strašno hvale ili im ne pomaže uopšte. Ja ću biti iskrena i reći da mi se dešavalo i jedno i drugo. Nekada uspe da mi ukloni dosta mitisera, dok drugim danima ništa. Naravno, utiče i to što ne naparim lice svaki put pre korišćenja, a trebalo bi, jer se postižu bolji rezultati. Znači, najbolje je dobro napariti lice i onda na vlažnu kožu nosa, brade i čela zalepiti trake, ostaviti 10- 15 minuta i skinuti. Ja sam koristila samo na nosu, jer mi je to jedino problematično područje. I kao što rekoh, neki put sam oduševljena, drugi put nema promene kada se skinu tračice. Najbolje je da probate kada bude na akciji po nižoj ceni, jer po mom mišljenju svaki mitiser napolju je uspeh, tako da ja nastavljam da ih koristim.


Na redu su kreme: Ziaja krema za ruke i La Roche- Posay krema za lice. Ziaja dolazi u pakovanju od 100 ml koje sam ja platila na akciji 125 dinara, dakle malo je skuplja inače. La Roche- Posay sadrži 40 ml kreme i košta oko 1300 dinara. O njoj je bio poseban post (ovde) tako da ću je sada preskočiti. Obožavam je!

Ziaja krema za ruke

Moje oduševljenje Ziaja kozmetikom i dalje traje. Ova krema je bila prva stvar koju sam od njih kupila. Na bazi je kašmir proteina i ši putera. Meni je ovo jedna od najlepših krema za ruke ikada, ako ne i najlepša. Miris je fenomenalan. U isto vreme i intenzivan i blag. Krema je više vodenasta nego gusta, ali za letnji period godine savršena. Veoma brzo se upije i koža ostaje svilenkasta. Za zimu prelazim na neke malo jače, ali se ovoj na proleće vraćam.


I za kraj tu je Babylips balzam za usne, Hydrate. Ovo je prvi balzam za usne koji sam do kraja potrošila posle jako dugo vremena. I o njima su oprečna mišljenja, ali ja sam ovaj letos obožavala. Ni o njemu necu da dužim jer je sve već napisano u postu o Babylips-u (ovde).

Da li ste vi probale neki od ovih proizvoda i da li ste zadovoljne koliko i ja?
Pozdrav :)


2 comments: