Pages

Friday, October 3, 2014

Essence lipliner



Olovke za usne sam počela relativno skoro da kupujem, kao i karmine. Ali, jedno bez drugog ne ide. Prvo zbog čega sam se opredelila za Essence Lipliner je svakako cena, ali i dosta pozitivnih komentara koje sam o njima pročitala. Cena im je zaista simbolična i iznosi 129 dinara. Opredelila sam se za sledeće tri koje mogu da koristim uz sve karmine koje imam jer su veoma neutralne i uklapaju se uz svaki: prva uz nude, druga uz roze, a treća uz crvene nijanse.

11 in the nude


07 cute pink


08 red blush


Sve su i više nego dobre za svoju cenu. Mogu se nositi i samostalno, bez ruža, jer su veoma lepo pigmentovane. Naravno, u tom slučaju će se kraće zadržavati na usnama, ali je jako praktično ako nemate vremena da nanosite karmin ili vam jednostavno nije pri ruci.

Dostupne su u desetak boja, tako da svako može naći odgovarajuću za sebe. Pošto karmine ne koristim svakodnevno, ova jeftinija varijanta je odlična. Kada ih uvedem u svakodnevnu rutinu šminkanja, sigurno ću probati i neke druge brendove. Za sad Essence u potpunosti radi svoj posao.

Ne suše usne, boja koju ostavljaju je mat i jako su kremaste. Troše se brže i to im je jedina mana, ali za ovu cenu to im se oprašta. 


Koje olovke za usne vi koristite i da li ste probale ove iz Essence kolekcije?
Pozdrav :)


6 comments:

  1. Ja volim onu čokolada boju, i koristim je umesto ruža, meni se sviđa kako to izgleda, ne znam da li to drugi rade :D Baš su fine i jeftine olovčice

    ReplyDelete
  2. Essence zaista ima jeftinih, a kvalitetnih proizvoda. Mislim da bi na neke klasične nijanse svi trebali potrošiti ovo relativno malo novaca i imati ih u svojoj kolekciji! :D

    ReplyDelete
  3. Imam i 11 in the nude i 07 cute pink i prezadovoljna sam. :D

    ReplyDelete