Pages

Monday, October 20, 2014

Freeman creamy apricot scrub



I konačno je došao na red da se isproba Freeman piling od kajsije. Pošto sam potrošila prethodnu piling kremu (klik) odlučila sam da probam baš ovaj piling, jer već dugo slušam o Freeman proizvodima i jako sam želela da vidim da li je toliko dobar koliko svi tvrde.



Dolazi u probnom pakovanju od 15 ml i velikom od 150 ml. Malo test pakovanje košta 175 dinara i može se koristiti dva puta (oni malo štedljiviji možda mogu i tri korišćenja da izvuku) dok veliko pakovanje košta oko 550- 600 dinara. Naručeni su preko sajta Kozmetika Teatar i trenutno su velika pakovanja na sniženju od 20%. Preporučuje se za mešoviti tip kože, dva puta nedeljno.
Na slici iznad možete videti sastav ove piling kreme. 


Ovo je dosta blaži piling od prethodnog koji sam koristila tj. takav utisak sam stekla u početku. Prijatnog je mirisa (iako meni miris kajsije nije najomiljeniji), srednje gustine, sa izuzetno sitnim česticama. Kao što sam rekla, kada sam nanela prvi put ovaj piling na svoje lice imala sam utisak da je previše blag. Međutim, prilikom ispiranja videla sam da on zapravo ima mnogo više čestica nego što to deluje na prvi pogled. Ispostavilo se da je daleko od blagog, već taman kako treba. Lice bude odlično očišćeno, izumrle ćelije uklonjene i koža postaje veoma nežna na dodir. 
Na kesici piše da treba da zapeni u dodiru sa vodom i da se takav nanese na lice. Ja tu penu nisam mogla da dobijem, ali i bez toga ovaj piling radi odličan posao. 

Sledeći koji želim da probam od Freeman-a je piling sa aktivnim ugljem i crnim šećerom, ali ga nažalost nije bilo kada sam naručivala. Do tad prelazim na Bioten piling od kajsije koji ste videli u jednom od "New in" postova, pa će biti recenzija i o njemu. 

Koji je vaš omiljeni piling za lice?
Pozdrav :)

Ne zaboravite da GIVEAWAY traje do petka!

2 comments:

  1. Ovaj piling je zaista dobar ali mi ipak ne odgovara u potpunosti,najbolji do sad koji sam probala i koji mi je skroz po meri je Biotenov,tako da više nema potrebe da tražim dalje kad sam naišla na savršeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja Biotenov pocinjem od petka da koristim i bas me zanima da ih uporedim :)

      Delete