Pages

Friday, October 10, 2014

New in #4



Evo još jednog posta sa novitetima. Ja sam se opremala za zimu i koristila akcije, tako da se dosta stvari nakupilo... Uglavnom je tu preparativna kozmetika, dok dekorativne, kao i uvek u mom slučaju, ima manje. U nastavku posta videćete šta sam sve kupila.



Za početak tu je nekoliko proizvoda od Eucerina. Aquaporin krema (40 ml) je jedina krema pored La Roche- Posay Hydreane koju sam želela da probam. Čekace proleće jer za zimu planiram da koristim Ziaja kremu koja je nešto masnija. Uglavnom, najviše bih volela da mi i Aquaporin odgovara koliko i Hydreane, jer bih onda mogla na smenu da ih kupujem i lice mi se neće zasititi nijedne. Kupljena je u okviru poklon paketa, pa sam dobila i 3u1 micelarni fluid za čišćenje lica (200 ml). Zajedno su plaćeni 1100 dinara u Srbotrade apoteci.
Ovih dana (9,10 i 11. oktobar) je promocija Eucerina i sve je sniženo 20%, tako sam kupila još par stvari. Sve je iz apoteke Srbotrade, jer su tamo zaista najpovoljnije cene pošto imaju stalan popust od 17% što dođe 37% ukupno. Fluid za intimnu negu (200 ml) je koštao 350 dinara, sindet bez sapuna pH5 je plaćen 150 dinara, a balzam za izrazito oštećene usne je bio 400 dinara.


U Lilly-ju je trenutno (do 12. oktobra) akcija na sve Vichy proizvode gde treći, najjeftiniji dobijate za 1 dinar. Ja sam odlučila da probam mleko za čišćenje lica (200 ml) i osvežavajući losion (200 ml) koji su koštali po 1150 dinara, jer je taj dan bio i dodatni popust utorkom od 20% na sve proizvode za negu lica. Termalnu vodu (150 ml) sam dobila za 1 dinar.


Na redu je još jedna akcija koju sam sa zadovoljstvom iskoristila, a to je 1+1 gratis micelarni rastvor La Roche- Posay. Već sam ga imala i odličan je, tako da sam se obezbedila sa ove dve bočice od po 400 ml. Cena je bila 1250 dinara, takođe u Srbotrade apoteci. 


U mojoj kolekciji našlo je još jedno rumenilo brenda Aura. Ovog puta sam izabrala jesenju nijansu "deep wine" i platila sam ga 400 dinara u Lilly-ju. Prethodnim sam jako zadovoljna, tako da nema razloga da mi ovo ne odgovara. 
Balea trake za mitisere sam pohvalila u prethodnom postu, tako da je tu novo pakovanje, kupljeno na akciji za 255 dinara.
Balea balzam za usne sam kupila, jer sam potrošila Babylips i to je labelo koje mi je uvek u torbi, gde god da idem. Ovo je sa ši puterom i arganovim uljem, plaćeno samo 85 dinara i za sada sam veoma zadovoljna. 
Labello Lip Butter je već bio tema jednog od prethodnih postova (ovde), a pošto su stigli kod nas odlučila sam da se častim još jednim. Cena mu je u Lilly-ju 250 dinara. Još ga nisam otvorila ali ne sumnjam da je odličan. Inače, sudeći po saopštenju iz Lilly-ja stigli su u ograničenoj količini tako da požurite dok se ne razgrabe.
Alverde ulje od ruže (15 ml) je proizvod oko kog sam se dugo dvoumila. Mislila sam da mi nije neophodan pa sam uvek izlazila iz DM-a bez njega. Pošto je značajan deo Alverde proizvoda snižen, odlučila sam da ga kupim i to po ceni od 320 dinara. O njemu će sigurno biti poseban post tako da za sada ne bih dužila. Uglavnom, utisci su veoma pozitivni.
Ovde se našla i nova maskara, pošto je prethodna koju sam kupila nažalost osušena, jer kao što sve znamo ima žena koje vole da ih otvaraju bez plana da ih kupe. Meni je zapala jedna takva a pošto sam davno kupila nisam mogla da vratim. U svakom slučaju, sniženje je presudilo i kupila sam "2000 calorie" za 675 dinara u DM-u. Dugo sam želela da je probam i čula sam samo reči hvale tako da mislim da ću biti i ja zadovoljna. Paznja: kupujte samo maskare sa zaštitnom trakom da biste bile sigurne da niko pre vas nije otvarao.


Alverde so za kupanje (80 g) je iz u DM-u, a cena mu je samo 85 dinara pošto važi popust za sve proizvode od makadamije. 
Mixa krema (100 ml) je konačno došla na red za kupovinu i takođe je bila snižena na 250 dinara u DM-u. Predviđena je za jako suve delove poput kolena, laktova i peta. Jedva čekam da je isprobam.



Preostali proizvod je nešto što sam jako dugo želela da probam. U pitanju je piling za telo od tople čokolade koji dolazi iz Organic shop-a. U pitanju je Ruska organska kozmetika, koju možete naći u Požeškoj ulici na Banovom Brdu i u šoping centru Stadion. Miris je predivan, imate osećaj da je u pitanju nešto za pojesti. Pakovanje sadrzi 450 g proizvoda i košta 880 dinara. Ali ali ali... Probala sam samo jednom ovaj piling, ostala oduševljena koliko je divan, a onda shvatila da sam alergična na neki od sastojaka. Iako je pisalo da se proba na malom delu tela, ja nisam poslušala i osusla sam se cela. Spas je bila termalna voda i Manna puter. Ne mogu vam opisati koliko mi je krivo što je moja osetljiva koža reagovala na ovaj predivan proizvod. Tako da, ako neko želi da proba, ja ga prodajem po ceni od 600 dinara. Korišćen je samo jednom i to mala količina jer više nije bilo potrebno, a možete i sami videti na slici koliko je to.

Da li ste već koristile neki od ovih proizvoda i kakvi su utisci? Ako niste, planirate li nešto da probate u budućnosti?
Pozdrav :)  


6 comments:

  1. Baš me zanima kakav će ti biti Eucerin 3 u 1. Nadam se da će ti maskara odgovarati, od mene ima same pohvale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprobacu ga cim dodje na red i bice recenzija sigurno :)

      Delete
  2. Zar paket Eucerin Aquaporin i micelarna nisu 860 din u Srbotrejdu? Ovih dana je bila promocija i 20 posto snizenja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu ali ja sam ih kupila nedelju dana pre jer nisam znala da ce biti akcija. Ostali Eucerin proizvodi su kupljeni na akciji :)

      Delete
  3. Jel ovaj LRP miceralni rastvor ne isusuje kozu lica?? I ovaj Lip buter,moram da nabavim!! Ja volim Eucerin i zavidim ti na ovim stvarcicama!Imam njihovo labelo i ovakvo u tubici samo sa crvrnim cepicem!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LRP micelarna moju kozu ne isusuje, a inace je normalna do suva :)
      Ovo Eucerin labelo cuvam za zimu kad budu bili mrazevi jer mi inace nije neophodna bas tolika nega :)
      A lip butter ti toplo preporucujem, divan je.

      Delete