Pages

Monday, November 3, 2014

Alverde wildrose oil



Alverde ulje od ruže je proizvod o kome sam dosta čitala na drugim blogovima. I pored toga dugo mi je trebalo da se odlučim da ga kupim. Ni sama ne znam zašto... Kao i većina devojaka plašila sam se da mi ne izmasti kožu, jer je to ipak "ulje". Sniženje Alverde kozmetike u DM-u je presudilo tako da je ipak završilo u mojoj korpi i to za samo 320 dinara.



Pakovanje je veoma slatko (ako je to nekome bitno, mada većina nas voli slatku ambalažu da se ne lažemo :)) i kada otvorite kutiju pred vama je staklena bočica sa 15 ml ulja od ruže. Na poklopcu se nalazi pipeta koja veoma, ali veoma, olakšava korišćenje ovog proizvoda. Da nema nje verovatno bi većina nas izmastila lice, jer bismo stavljale više nego što je potrebno. Miris je malo jači za proizvode ovog tipa tj. negu kože lica, ali je prijatan i vremenom se naviknete na njega. Ne zadržava se dugo na licu, možda oko sat vremena, bar u mom slučaju. 


Ja sam ovo ulje prvo planirala da koristim u skopu noćne nege, pre kreme, a onda sam shvatila da mi krema zapravo i ne treba tako da ga koristim umesto nje. Dovoljne su bukvalno dve kapi (ne više!) koje stavim na dlan ruke, a onda tek nanesem na lice i to prvo na obraze jer su mi oni zimi najsuvlji pa onda ostatkom pređem preko drugih delova lica. Zaista mogu da kažem da koža momentalno postane nežna i glatka, a takva je i kada se probudim ujutru. Moje lice veoma brzo upije ovo ulje, ali ponavljam još jednom da su dve kapi zaista dovoljne. Koristim ga nešto više od mesec dana i jako sam zadovoljna. Bočica izgleda kao tek načeta tako da već vidim da će mi dugo trajati i biti deo noćne nege kože lica.

Da li ste probale ovo ili neko drugo ulje za lice i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. U potpunosti te razumem,kada kazes da si bezala od ulja,jer sam i ja tako! I o ovom ulju sam citala dosta pohvala,ali sam se spojila sa onim od Kostica grozdja (Marigold kozmetika),i jako sam zadovoljna,koza mi se ne masti,gotovo uopste,a ne koristim ga ni mesec dana! bas sam prijatno iznenadjena!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam isto prezadovoljna! Moram isprobati jos neka kad ovo potrosim mada trenutno izgleda kao da mu kraja nema :)

      Delete
    2. Ma ni ovom mom nema kraja,a ima 100ml!! :D

      Delete
  2. I meni je ovo ulje odlicno mada ga ja kombinujem uglavnom sa nocnom kremom od ruze iz iste linije,rezultati su fantasticni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam prvo imala nesto tako na umu ali onda odlucih da bude zamena za nocnu kremu... Mada mozda mu se pridruzi i kremica uskoro, nikad se ne zna :)

      Delete
  3. Meni licno ne odgovaraju ulja, ali bi voljela da probam ovo, ko zna, mozda mi bude odgovaralo!
    Hvala na detaljnoj recenziji!


    milna89.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ovo prvo koje sam probala i odgovara mi, srecom :)

      Delete