Pages

Sunday, November 2, 2014

Avon Planet Spa face mask



Na redu je još jedan post o proizvodu koji me je oduševio. U pitanju je maska za lice sa mineralima mrtvog mora koja dubinski čisti i osvežava kožu lica iz Avon-a. Planet Spa je verovatno njihova najhvaljenija kolekcija, pa ni u ovom slučaju kvalitet ne izostaje.



Proizvođač obećava da maska upija višak površinske masnoće na koži i minimizira pore čineći je mekom, glatkom i blistavom.  Nanosi se na čistu kožu, ostavi se da deluje 5- 10 minuta, a onda temeljno ispere. Ja mogu samo da potvrdim ovo što vam garantuju. Koža zaista bude vidno očišćena, sveža i primetno nežnija. Koristim je više od mesec dana dva puta nedeljno i veoma sam zadovoljna. Toliko, da sam naručila još jednu Planet Spa masku jer želim što više da ih isprobam. Jedino što bih izdvojila je malo jači miris, ali nikako neprijatan, već ja prosto nisam navikla da proizvodi za negu lica imaju intenzivan miris. Ali i na to sam se vremenom navikla, sad ga volim i nije mi više toliko jak kao na početku.


Ova maska dolazi u pakovanju od 75 ml što je po mom mišljenju idealno za proizvod ovog tipa jer mi uglavnom dosade kada su u većim pakovanjima. Uvek želim sto više novih maski da probam i odbijaju me pakovanja od 150 ml jer se jako sporo troše. Cena varira kao i sve druge u Avon-u, ali recimo da je redovna oko 550 dinara ali na akcijama se može naći za oko 300 dinara (trenutno su oko 300 dinara sve Planet Spa maske). 

Volite li vi Planet Spa liniju koliko i ja?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Volim ovu masku najviše od svih iz Planet Spa asortimana :-) Evo upravo sam ju skinula s lica :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja je bas volim, ali nisam nikad kupila 2 iste maske za redom (sem onih u kesici) pa se nadam da ce mi sledeca Avon odgovarati :)

      Delete
  2. Slike su ti predivne, ali predivne!!! :))) A inače nisma probala daaavno ništ iz avona, ali Planet spa kolekcija mi stvaro izgleda primamljivo :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Ja pokusavam da uhvatim prirode koliko mogu pa sam iskoristila beg iz Beograda da napravim lepe fotkice :) Planet Spa stvarno svi hvale i sa razlogom su i cene malo jace ali cesto ima akcija pa se moze svasta kvalitetno kupiti za male pare :)

      Delete
  3. Obožavam Planet Spa <3! Iz ove kolekcije imam piling i mogu reći da je najbolj koji sam do sada koristila. Sada planiram da kupim neku masku jer su na sniženju :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja cu isto morati piling da probam cim potrosim zalihe :) Maske su u ovom katalogu bas povoljne pa vredi uzeti...

      Delete