Pages

Wednesday, November 5, 2014

Avon ultra bold color lipstick


*slika preuzeta sa zvanične stranice Avon Srbija*

Ja sam se opredelila za pet nijansi čije sam testere kupila za 100 dinara preko svoje Avon dame. To je veoma dobar način da isprobate njihove ruževe i boje ukoliko niste sigurne koji da naručite.
U nastavku posta moći ćete da vidite svočeve svih pet nijansi.


Za početak tu su svočevi na ruci napravljeni na dnevnom svetlu, prvo napolju, a zatim i u zatvorenoj prostoriji pored prozora.
Nijanse su:
1. Peony Pop
2. Bright Nectar
3. Rapid Rose
4. Berry Bold
5. Extreme Mauve



Slede svočevi na usnama, koje sam pokušala što bolje da vam prikažem. Boje su uglavnom verno uhvaćene. Mogu vam samo napisati da su svi veoma pigmentovani, kremasti i da se lako nanose. Trajnost im nisam testirala, tako da ako neka od vas jeste, može to podeliti sa nama ostalima u komentarima. Ja sam do sada bila jako zadovoljna Avon karminima pa verujem da ni ovog puta neće biti drugačije. Uživajte u bojama koje sam ja izabrala.






Peoony Pop je više neon nego što se na slici može videti i planiram da uzmem veliko pakovanje za sledeće leto (nadam se da će ih biti u ponudi), a meni omiljena nijansa je Berry Bold koja na slici deluje kao klasična crvena nijansa, a ima zapravo boju sa ljubičastim podtonom.

Da li ste probale neki od ovih ruževa i koja je vaša omiljena nijansa?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Svi mi se svidjaju sem cetvrtog :D

    ReplyDelete
  2. Imam 3,4,5 i Ruby Shock u vidu testera,i svi mi se svidjaju:),mozda za nijansu vise od ostalih Extreme Mauve. Lepo si opisala sve,stvarno su ultra pigmentovani,sigurno cu kupiti neki :) Kristina

    ReplyDelete