Pages

Sunday, November 23, 2014

Freeman anti- stress dead sea minerals face mask



Na red je došla još jedna Freeman maska. Ovog puta to je antistres maska sa mineralima Mrtvog mora. Freeman maske možete nabaviti u DM drogerijama (samo 3 vrste imaju) i većim marketima (Roda, Super Vero), ali i preko sajta Kozmetika Teatar gde je izbor ubedljivo najveći. Cena manjih, probnih pakovanja (15 ml) koja su dovoljna za dve do tri upotrebe je 180 dinara, a cena velikog pakovanja od 150 ml je oko 550 dinara. Na mojoj slici možete videti tester koji sam dobila uz kupovinu preko gorepomenutog sajta.




Pošto sam tek istrošila Avon Planet Spa masku sa mineralima Mrtvog mora, želela sam prvo ovu da isprobam da bih mogla da ih uporedim. Prva stvar koja se drastično razlikuje je miris. Kod ove maske miris je daleko prirodniji, tj. blaži i mene lično više podseća na more. Veoma je prijatan i osvežavajući. Druga stvar koja se razlikuje je boja. Dok Avon- ova maska ima sivu boju, ova je neon plave boje što automatski podiže raspoloženje, zar ne? Dosta brže se suši na licu, tako da već posle 10 minuta osećam veliko zatezanje kada pokušam da pomerim lice. Sastav možete videti na slici iznad. 


Kako je već oko 15. minuta počelo blago peckanje po obodu čela, skinula sam je. Lakše se ispira nego Avon maska. Što se tiče ucinka, rekla bih da mi i ona veoma odgovara. Lice je vidno čistije, koža nežna, a pore očišćene. Ne mogu imati kompletan utisak kao nakon korišćenja Avon maske, jer je ovo ipak samo tester, ali bih definitivno mogla u budućnosti da kupim veliko pakovanje. Mislim da su obe maske odlične i da nećete pogrešiti koju god da izaberete. Manju prednost dajem Freeman maski zbog mirisa, boje i cene.

Nastavljam sa testiranjem Freeman maski i čeka vas još 5 recenzija, pa cu nakon svih odlučiti koju kupujem u full size tubi.

Koja je vaša omiljena maska za lice?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Uh, ovo peckanje mi se ne sviđa :/
    A uvijek sam u potrazi za dobrim maskama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno, trebalo je da drzim na licu 10 min ali sam ja zaboravila da gledam... Inace, da sam skinula posle 10 minuta, verujem da ne bi nista peckalo :) Moja koza je jako osetljiva, tako da nekome sa normalnom kozom mozda ne bi ni bilo peckanja...

      Delete
  2. Mene je jako zanimala ova maska i baš želim da je probam jer mislim da bi mi odgovarala, za sada od Freeman maski mi je za ugrožene delove mint & lemon odlična al trebam neku koja će mi biti za celo lice. Imam jedan takav proizvod piling/maska i on mi je za sada numero uno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam koristila tu Mint ali samo za T zonu jer je ona jaca od ove... Ovu bez problema mazem na celo lice u tanjem sloju i brzo se osusi. Ovo peckanje koje sam pomenula se desilo samo prvi put jer sam stavila veliku kolicinu i zaboravila da skinem u roku od 10 min. Nijednom vise mi se nije desilo nista neprijatno tako da mi bas odgovara. Ako ti je lice osetljivo, mozes da probas i Freeman od cokolade i jagode, od avokada ili akai bobica (sve su mi na listi zelja jer ne znam koja je bolja), one su, cini mi se, malo blaze od ove a super posao obavljaju takodje :)

      Delete