Pages

Thursday, November 27, 2014

Freeman avocado & oatmeal face mask



Nastavljam sa testiranjem Freeman maski za lice. Danas je na redu bila glinena maska sa avokadom i ovsenom kašom. U pitanju je takođe tester koji sam dobila pri kupovini na sajtu Kozmetika Teatar. Možete je kupiti u dve veličine: malom probnom pakovanju od 15 ml za oko 180 dinara koje je dovoljno za 2-3 upotrebe i velikom pakovanju od 150 ml za manje od 500 dinara. Trenutno su im neke maske snižene čak 50% pa predlažem da lepo istražite sajt jer svašta lepo ima da se nađe.


Ova maska ima blag miris, za koji ne znam na šta bi mogao da asocira, ali ne verujem da bi nekome smetao. Boja joj je svetlo zelena, skoro pa bela. S obzirom da je u pitanju glinena maska, ona se brzo suši i već posle 3-4 minuta osećam zatezanje gotovo celog lica. Kao i kod svake druge glinene maske, njeno sušenje možete pratiti u ogledalu jer se boja polako menja. Nakon 8-9 minuta zatezanje je već veliko, odnosno pokretljivost lica je zaista sprečena. Nikakve neprijatnosti nisam osetila. Po isteku 10. minuta sprala sam masku sa lica mlakom vodom. 


Kod mene je i ova maska ostavila potpuno pozitivan utisak. Koža je vidno očišćena, kao i pore, a par mitisera koji se nisu dali, su veoma lako bili ukonjeni mojom spravicom sa eBay-a. Kao i prethodnom Freeman maskom (klik) i ovom sam više nego zadovoljna. Blagu prednost dajem maski sa mineralima Mrtvog mora samo zbog lepšeg mirisa i meni omiljene boje. Što se tiče učinka obe dobijaju ocenu 5+.

Da li ste vi probale neke Freeman maske za lice?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Imam ovu maskicu ali je jos nisam probala!! Veceras cu! :) Tvoj post je presudio!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam jos 4 komada da testiram i jedva odlucim uvek koju cu sledecu... Nadam se da ce i tebi odgovarati :)

      Delete