Pages

Tuesday, November 25, 2014

Garnier Neo



Garnier Neo antiprespirant kupujem od kako se pojavio na našem tržištu. Ne znam zašto sam ovoliko čekala da napišem ovu recenziju. Jednostavno, u moru drugih proizvoda, zaboravila sam onaj koji svakodnevno koristim. U pitanju je dezodorans u kremi, čija tubica sadrži 40 ml i košta oko 300 dinara kada je na akciji, a uvek se negde može naći snižen.



Moram priznati da je malo falilo da bude prosleđen mami. Naime, prva dva puta kada sam ga koristila uopšte mi nije prijao. Činilo mi se da se dodatno od njega javljaju neprijatni mirisi. Odlučila sam da mu igrom slučaja dam i treću šansu jer nije trebalo da izlazim iz kuće pa sam ga još jednom testirala. I od tada ga obožavam! Ovo nije antiprespirant koji će u potpunosti zaustaviti znojenje (što je dobra stvar, jer je to ipak prirodan proces) ali što se tiče neprijatnih mirisa, u potpunosti ih neutrališe (izuzev prva dva korišćenja jer je mojoj koži očigledno trebalo da se navikne). Ne ostavlja tragove na garderobi, koža ga lako upije i ostane veoma meka. Nema peckanja niti osipa bilo koje vrste.


Ovaj moj je, kao što na slikama vidite "fragrance free", odnosno nema nikakav miris. Ja najviše volim takve dezodoranse, jer pored mirisa losiona i parfema, ne treba ništa treće. Ima ga i u drugim varijantama, sa različitim mirisima, ali kada postoji ova opcija, uvek se odlučim za nju. Tako da, pošto nisam probala nijedan drugi, ne mogu vam reći kakvi su. Proizvođač obećava 48h zaštite, što je kao i uvek u ovim slučajevima preterano, pa je meni kao i većini ljudi dovoljno da izdrži do 8h i zadovoljna sam. 

Koji je vas omiljeni antiprespirant?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Koristim Lush T'eo, ali ovaj djeluje zanimljivo, sviđa mi se što nema dodatnog mirisa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj kad budes u prilici i daj mu sansu da se dokaze :)

      Delete
  2. Baš sam ga danas gledala,samo ja volim s mirisom neke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima ih nekoliko sa mirisom tako da verujem da ces pronaci onaj koji ti se svidja :)

      Delete
  3. Ja ne volim antiperspirantne kreme, nemam lepo iskustvo s njima... Za sprečavanje neprijatnih mirisa (ne i znojenja) trenutno koristim Sabi Handmade dezadorans i super mi je. Međutim kada idem na trening i kada je nešto sl u pitanu, neizostavan mi je antiperspirant u spreju- Oriflame Activelle kolekcija- sa zelenim čajem. Ljubitelj sam i roolon dezadoransa, tako da se pre odlučujem za njih- čini mi se da pružaju bolju zaštitu čak i od dezadoransa.

    ReplyDelete
  4. Nisam probala nijedan prirodni dezodorans ali bih volela. I ja kada idem u teretanu koristim samo one u spreju, Nivea ili Dove :)

    ReplyDelete