Pages

Wednesday, November 19, 2014

Maybelline mascaras



Maybelline maskare veoma volim i jako dugo ih koristim. Moram priznati da nisam isprobala nijednu sem ove dve ali čitajuci po blogovima, rekla bih da su i ostale odlične. Jednostavno, nisam imala potrebu da kupujem druge, jer sam ovima i više nego zadovoljna. U pitanju su Falsies i Colossal maskare.


Falsies Volume Express je prva Maybelline maskara koju sam probala. I zaista mi je od početka ostavila dobar utisak. Pre nje sam uglavnom kupovala one sa gumenim četkicama, ali sam onda shvatila da mi se više sviđa efekat klasične četkice. Ona je blago povijena, laka za nanošenje, a efekat koji pruža je odličan. Koristim je u okviru dnevne kao i večernje šminke jer volim guste trepavice u svakoj prilici. Moje trepavice su duge, normalne gustine, tako da se zaista može uočiti razlika kada koristim ove dve i neke druge maskare.


Colossal Go Extreme sam skoro kupila, a pre sam uvek koristila onu verziju sa crnim slovima. Priznajem, ova maskara je teža za nanošenje od prethodne jer je četkica veća, ali kada se naviknete, nećete imati problema. Ja jako volim da ih koristim zajedno, tako što prvi sloj nanesem žutom, a drugi sloj ljubičastom, zbog krive četkice koja trepavice dodatno izduži.

Maskara koju još želim da isprobam je čuvena Max Factor 2000 Calorie, i kupila sam je, ali čekam da ove privedem kraju pa da je otvorim da se ne bi sušila.

Koja je vaša omiljena maskara?
Pozdrav :)

5 comments:

  1. Ja sam imala ljubičastu, i odlična mi je bila jedna od najdražih. Najviše zbog četkice mi je odgovarala jer jako lijepo uvije trepavice. Žutu nisam još probala, ali se nadam da ću i nju ubrzo probati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ljubicasta odlicno uvija zbog oblika cetkice. Ja koliko sam cula, sve su odlicne, tako da imam zelju i druge da probam :)

      Delete
  2. Ja ću ljubičastu da kupim ona mi je provjerena, a žutu da probam pa ćemo vidjeti da li će mi se svidjeti :D

    ReplyDelete
  3. Falsies Volume Express sam imala i obožavala ju :D
    Colossal Go Extreme stalno razmišljam da kupim,

    ReplyDelete