Pages

Wednesday, November 12, 2014

New in #5


Ovo mi je ubedljivo najomiljeniji tip posta. Volim kada nakon nekog vremena skupim sve novo što sam kupila, slikam i podelim sa vama. Neke od ovih proizvoda ste već videle jer sam ih pominjala, ali sam odlučila da ih ubacim u ovaj post jer još nisu pisane posebne recenzije, pa da znate šta možete u budućnosti da očekujete na blogu. Tek sad shvatam da gomila uopšte nije mala, pa sam je podelila u više kategorija da bih se ja, a i vi lakše snašle.


Proizvodi za kosu


Nakon višegodišnjeg korišćenja Avon 2u1 šampona i Serical al Latte pakovanja za kosu, red je bio da promenim rutinu jer je kosa počela već drugi dan da mi se masti. Čitajuci blogove i forume odlučila sam se za Insight Anti- frizz šampon (500 ml, 400 dinara) i Damage masku (250 ml, 330 dinara). Gliss regenerator u spreju (200 ml, 445 dinara) koristim od kako se pojavio i to ovaj ali sam rešila i to da menjam i ne sumnjam da ću i ovog puta biti prezadovoljna. Balea Trend It Up sprej za zaštitu kose od toplote (200 ml, 310 dinara) se slučajno našao u mojoj korpi u DM-u (priznajem, pala sam na šarenu ambalažu).

Proizvodi za lice


Balea mleko za čišćenje (200ml, 160 dinara) sam kupila da imam kada idem kući jer ne mogu da nosim sve iz Beograda sa sobom, i gledala sam bukvalno šta je najjeftinije, a da odgovara mom tipu kože jer ću ga koristiti svega par puta u par meseci. Bioten CC kremu sam već hvalila i o njoj za koji dan ide poseban post. Kupila sam je kada je bila akcija 25% ako kupite dva ili više proizvoda, pa je koštala svega 330 dinara (50 ml). Avon planet spa maske želim sve da isprobam pa je ovog puta na redu bila Turkish Thermal Bath maska (75 ml, 310 dinara). Bioderma micelarnu sam dobila na poklon prilikom pretplate na časopis Elle (250 ml). I na kraju, tu je Veoma Zdrava Krema za problematičnu kožu, koju koristim kada iskoči poneka bubuljica, što je u mom slučaju jedna mesečno (15 ml, 170 dinara).

Proizvodi za negu ruku i stopala


Bioten kremu od jogurta i badema sam kupila uz CC kremu na već pomenutoj akciji (100 ml, 120 dinara). Pošto mi je Eveline 8u1 pred kraj, odlučila sam da probam još nešto iz njihovog asortimana, pa sam uzela ovaj "lak" za jačanje noktiju (12 ml, 280 dinara). Bioten SOS kremu sam dobila u njihovom nagradjivanju na fejsbuku jer sam poslala lepu fotografiju. Avon kupka za stopala (100 ml, 240 dinara) od makadamije je nešto što morate probati ako ne zbog ičega drugog, onda bar zbog mirisa, jer je fenomenalan! Alverde krema za nokte i zanoktice (230 dinara) se našla u mojoj korpi jer nije bilo seruma o kom sam vam pisala (klik). Reći ću samo da je bolji serum, ali ko nema problematične zanoktice poput mene, verujem da je ova kremica odlična.

Proizvodi za telo


Mexx parfem je mama dobila na poklon, a kako smo joj i mi kupili skoro za rođendan parfem koji inače koristi, ja sam prisvojila ovaj. Inače kupujem isključivo slatke i voćkaste parfeme, pa mi se ovaj učinio kao lepa promena za zimu. Avon univerzalnu kremu od čokolade za lice, telo i ruke je mama kupila u jednom od prethodnih kataloga kada je bila jako povoljna (400 ml, oko 300 dinara). Konjski gel je nešto što uvek imamo u kući, a kako je prethodno pakovanje potrošeno, tu je novo (100 ml, 130 dinara). Pošto planiram da krenem u teretanu ovih dana, kupila sam i Sofi ulje od bršljana protiv celulita u Lilly-ju (110 ml, 400 dinara). 

Šminka


Essence Cookies & Cream senku u nijansi  'so hot, donut!' ste već mogli videti na blogu i ja je obožavam. Mislim da nije prošao dan od kako sam je kupila, a da je nisam koristila. Kupila sam je u Lilly-ju za samo 130 dinara jer je bila na polici sa sniženim stvarima. Avon paleta senki u nijansi 'mocha latte' mi je jutros stigla i jedva čekam da isprobam (5 g, 570 dinara). Tu je naravno i čuvena Avon baza za senke, koju sam morala i ja da imam (490 dinara). Karmin u predivnoj boji šljive je poklon od drugarice (kao i ogledalce koje je u narednoj kategoriji). Iz Oriflame Giordani kolekcije je. Ako mu nađem kutiju napisaću vam nijansu. Essence olovka za obrve u nijansi '04 blonde' je koštala samo 200 dinara pa sam uzela da je vidim kako će mi odgovarati. I na kraju, ne znam koliko dobro se vidi, tu je sprava za čišćenje mitisera i pora na licu. Naručena je sa eBay-a i koštala je 1 dolar (dva komada se dobiju u pakovanju za tu smešnu cifru). Ako vas zanima šta radi, ukucajte na youtube "comedone extractor" ali opet upozoravam, mnooogooo je gadno.

Svašta nešto


Separatori za prste su iz Lilly- ja i koštali su 90 dinara, a spravica za zanoktice je nešto skuplja i košta 130 dinara. Oba proizvoda su Depend i za ovu cenu videću kako će se pokazati. Dr. Pasha sveću sam sasvim slučajno kupila jer sam je spazila na polici sa sniženim stvarima u DM-u tako da sam je platila samo 185 dinara i predivno miriše na mentu. Aktivni ugalj sam kupila takođe u DM-u da vidim kako deluje na beljenje zuba jer sam dosta čitala o njemu i čim isprobam biće post (10 kapsula, 100 dinara). Gabrini lak sam morala da uzmem zbog super neon roze boje, iako sam samo jednom probala njihove lakove i nisam bila zadovoljna (80 dinara). Uvijač za trepavice je iz Oriflame-a i koštao je 175 dinara u prethodnom katalogu. Za kraj tu je Giordani ogledalce koje sam, kao što sam već napisala, dobila na poklon uz karmin od drugarice.

Kako vam se sviđa moj "New in" i da li ste i same koristile neki od ovih proizvoda?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Lijepo si se ponovila :D Avon masku bih baš željela isprobati, a Mexx parfem sam imala i divan je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja jedva cekam da potrosim staru i probam novu Avon masku :) Mene je parfem jako pozitivno iznenadio jer uglavnom ne volim bilo kakve sem slatkih mirisa a ovaj mi se bas dopada :)

      Delete
  2. Baš sam se sada zainteresovala za ovu kremicu za problematičnu kožu, trebalo bi da je isprobam :))

    ReplyDelete