Pages

Thursday, December 25, 2014

Empties #6



Mnogo volim "Empties" postove jer oni znače da trošim pored toga što kupujem, hehe. Za kratko vreme nakupilo se nekoliko praznih bočica, pa sam želela da to podelim sa vama. O većini proizvoda nije pre pisano na blogu pa će ovo biti idealna prilika za mini recenzije. Proizvodi o kojima sam pisala će biti linkovani, pa se možete podsetiti mog mišljenja o njima. Pa da počnem...

Za početak tu su dva proizvoda koja sam jako volela i sa zadovoljstvom trošila.


U pitanju su Bioten krema za ruke sa medom i makadamijom, koja mi je jedna od najomiljenijih krema ikada. Masnija je, pa je idealna za ovo hladnije vreme, a miris je fantastičan. Iako je jača, zimska krema u pitanju, upija se relativno brzo i miris se dugo zadržava na koži. Ja sam je kupila na akciji 1+1 gratis tako da sam obe platila oko 175 dinara. Trenutno koristim drugu kremu od Biotena, ali se nakon te vraćam ovoj crvenoj, za veoma suvu kožu. Sastav se nalazi na slici ispod.
 

Zatim, tu je Balea svetlucavi losion za telo, koji sam još letos kupila, ali se bio zagubio među mnogim mazalicama za telo, pa je nepravedno zapostavljen. Ostavlja veoma blage šljokice na koži, koje ne smetaju ni meni koja ih inače ne volim. Prvo sam ga probala kod drugarice i kada sam videla da je stvarno diskretan sjaj u pitanju, morala sam da ga kupim. Miris je veoma neobičan (ne znam kako da opišem jer me ni na šta ne asocira), ali veoma lep. Hidrira više nego što sam očekivala, ali ipak nije za zimu. Ja sam veći deo tube potrošila krajem leta, tako da je sad samo dokrajčen. Sastav možete pročitati ispod.


O Balea peni za brijanje sam pisala u svom prvom Empties postu i moje mišljenje se nije promenilo, obožavam je. Danas je tu mini pakovanje koje se vuče još od letovanja i za koje svaki put zaboravim. Konačno sam se setila i uzela prvo malu bočicu da dovršim, a u njoj je bilo pene veličine zrna graška, haha. Tako da se bas bez veze vukla po kupatilu mesecima.


Sledeći proizvod su tzv. "čarapice" tj maska za omekšavanje i hidrataciju stopala. Kupljena je na iHerb-u za samo 0.5$. Isto veče sam je probala i podjednako mi se svidela kao i "rukavice". Tako da, ako naručujete sa iHerb-a, savetujem vam da odaberete jedan od ova dva proizvoda u sekciji "Trials". Noge operete, obrišete, navučete ove čarapice i budete u njima oko 30- 40 minuta. Nakon toga, izujete ih i to je to. Stopala su veoma mekana i nežna, pa krema tog dana nije potrebna. Sastav možete videti ispod.


I za kraj sam ostavila miks raznih proizvoda o kojima ću reći poneku reč. O Balea tračicama za mitisere sam već pisala ovde i kao što vidite nastavila sam da ih kupujem. Sledeće koje želim da isprobam su Niveine i videćete ih, nadam se, već u sledećem "New in" postu.


Zatim, tu je aceton, opet kupljen na brzinu, kada mi Lilly nije bio usput i ostajem pri tome da je zeleni iz Lilly-ja najbolji (bar meni). Ovaj je iz Idee i cene se ne sećam. Prosečan je, dobro skida lak, ali isušuje kožu oko noktiju.
Pantenol mast je nešto što uvek imam u kući i koristim ga za sve i svašta. Može se kupiti u svim apotekama. Ja želim da probam i pantenol Veoma Zdrave Kreme, ali svaki put zaboravim i uzmem ovaj klasični.
Venus bijače koristim veoma dugo, kako jednokratne, tako i ovaj na patrone. Mislim da je on veoma dobra investicija (iako za cenu nisam sigurna jer je moj star sigurno 4- 5 godina). Pakovanje od četiri patrona košta 1100- 1500 dinara. Veoma dugo traju i jako su pogodni za moju inače osetljivu kožu. Zaista nemam nikakve zamerke i nastavljamo da se družimo još puuuno godina, nadam se.
I za kraj tu je plava Alfaparf ampula koju sam kupila za probu i veoma mi se svidela, tako da će i nje biti u postu sa novitetima. Cena joj je oko 110 dinara i dovoljna je za dve upotrebe (ako vam je kraća kosa, može i za tri). Nakon šampona i maske, ostavi se da stoji na kosi par minuta a potom se ispere. Neverovatno je koliko svilenkasta kosa bude! Preporučuju da se koristi jednom nedeljno. 

Da li ste vi koristile neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

P.S: Ne zaboravite da je GIVEAWAY u toku!

6 comments:

  1. Koristila sam Balea "Clear up Strips" i onako bile su solidne. Nekad su ok obavile posao,a ponekad nisu služile ničemu. Ostale proizvode nisam isprobala,ali sam vidjela da mnoge blogerice koriste ovaj sljokičasti losion za tijelo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moje misljenje o tracicama je potpuno isto... Ali svaki mitiser napolju smatram uspehom, pa ih kupujem iznova. Jedva cekam da vidim kakve su Niveine :)

      Delete
  2. Koristila sam ove ampule. Sad si me podsetila da idem da ih kupim ponovo ne znam zašto sam uopšte prestala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam davno probala kod frizerke i nikad mi nije palo na pamet da ih potrazim dok slucajno ne ugledah :) Odlicne su ampule!

      Delete
  3. Obožavam Baleine pjene :) Divne su <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja isto! Cekam da mi stigne i Eos pena od vanile, ali Balea u svakom slucaju ostaje prva ljubav :)

      Delete