Pages

Friday, December 12, 2014

Essie: blanc



Danas je tu jedan kratak post o drugom Essie laku koji sam kupila. Kao što već znate u pitanju je beli lak pod imenom Blanc. Essie lakovi su i dalje sniženi 30% na Beauty Shop-u tako da ako želite sebe ili nekog drugog da iznenadite za praznike, eto idealnog poklona. Veliki je izbor boja, međutim nemaju neke koje sam ja želela poput Butler Please, Van d'Go... U svakom slučaju, cena im je 650 dinara što je jako povoljno za Essie.



Lak ima široku četkicu tako da je nanošenje veoma lako. Posle jednog sloja dobija se relativno neujednačena boja, tako da je drugi neizbežan. Veoma brzo se suši i sa sprejom za sušenje, gotovi ste za minut. Ja sam prvobitno nanela dva sloja, ali kako sam veoma jako zakačila dva nokta pri otvaranju fioke, morala sam sutradan da dodam i treći jer ne volim kad lak ne izgleda savršeno. Na slikama su tri sloja i reći ću da tako izgleda kao da bukvalno imate kreč beli gel na noktima. Ali, neću sigurno stalno lakirati tri sloja, jer retko kada imam vremena za to. Lak mi je stajao na noktima 5 dana bez ikakvog nadlaka, pošto Seche konstantno zaboravljam da kupim, iako je duuugo na WL.

Volite li vi bele lakove i koji vam je omiljeni?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Obožavam essie lakove, a ova nijansa mi je pre predivna. Volim te bijele lakove :)

    ReplyDelete
  2. Omiljeni lakovi su mi bijeli :) Dvoumila sam se između Essie Blanc i Essie Instant Hot..na kraju je instant hot prevagnuo ;)

    ReplyDelete
  3. Essići su mi najdraži lakovi, a ovaj bijeli mi je dugo na WL :D

    ReplyDelete