Pages

Monday, December 29, 2014

Favorites of the year 2014 and giveaway winner



Polako i neprimetno ova godina se privela kraju. Zaista mi je proletela! Sledećoj se radujem još više jer me u njoj čeka puuuno lepih stvari, kao i verovatno najlepši dan u životu (da, da... svadba)! Nadam se da ću i pored obaveza koje ću imati u narednih nekoliko meseci uspeti da vam redovno pišem kao i do sad, jer me ovaj relativno novi hobi zaista ispunjava. Ali da znate, ako ne budem najredovnija, imam dobro opravdanje, hehe.
Želim vam svima puno zdravlja i ljubavi, a sve ostalo će samo doći!!! Uživajte u praznicima koji nam predstoje i lepo napunite baterije za 2015. godinu!
Danas vam predstavljam 10 proizvoda koji su na mene ostavili najbolji utisak u protekloj godini...



Ulja za kosu sam ove godine počela da koristim i ono koje je najbolji utisak ostavilo je Balea ulje ako pogledamo odnos cene i kvaliteta. Da se razumemo, meni je i Macadamia odlična, ali neku razliku između njih nisam videla. U planu je i Amika ulje čim potrošim ovo koje imam.
LPM tuširalice sam više puta hvalila i verujem da nećete pogrešiti koju god da odaberete. Odlično neguju kožu, a miris se na njoj zadržava satima. 
The Body Shop sam jako dugo želela da probam i ove godine ta želja mi se i ostvarila. Reći ću jedno- vredelo je čekati. Najsavršeniji puteri koje sam ikada probala će se vraćati sa mnom od sada sa svakog putovanja!
Mixa krema za suva područja je najbolja krema za stopala koju sam ikada probala i u tom polju sam sigurna da više neću eksperimentisati. Preostaje mi da naredne godine nađem neku savršenu i manje masnu za letnje mesece.


Micelarne vode, priznajem, nisam želela u početku da kupim. Verovatno jer nisam verovala da ću naći proizvod koji će mi bolje od mleka skidati šminku. Ali pogrešila sam i drago mi je zbog toga. Isprobala sam tri: Garnier, La Roche- Posay i Mixa vodicu i sa sve tri sam zadovoljna. Najbolja od njih je LRP ali ako pogledamo odnos cene i kvaliteta, ipak bih izabrala Garnier. Na polici me čeka Bioderma, pa ako je stvarno toliko dobra koliko pričaju, zauzeće svoje mesto u favoritima za oko 365 dana.
Ulja za lice su takođe nešto novo što sam uvela kao deo nege. Ovo je prvo i za sada jedino koje sam probala i veoma ga volim. Svaka čast za Alverde!


Zatim, tu je set četkica koje sam kupila preko Ali Express-a. Jedina kopija bilo čega koju sam ikada kupila se ispostavilo da je pun pogodak. Potpuno su promenile moju rutinu šminkanja i sada daleko više uzivam u tome.
Tonirane kreme su proizvod sa kojim sam pre par godina imala negativno iskustvo, ali je Bioten to potpuno promenio. Od kako imam ovu CC kremu, puder više za svakodnevno šminkanje ne koristim.
The Balm, šta reći... Ispunila sam sebi dugogodišnju želju da probam bilo šta od njihovih proizvoda! Fratboy je najbolje rumenilo koje sam ikada probala i sva ostala su ostala po strani od kako sam ga kupila. Vredi svaku paru!
Kao poslednji proizvod, tu je moj najdraži lak ikada. Ne znam ni sama koja mi je ovo bočica po redu! U pitanju je lak iz Essence Color & Go kolekcije u boji 146 that's what i mint. Povukli su ga iz prodaje, pa sam napravila zalihe. To koliko je dobar govori činjenica da mi na letovanju stoji i na rukama i na nogama po 5-6 dana i pored slane/ slatke vode i peska. Sve što je mint boje obožavam samo zahvaljujući njemu!


Moram samo da vam dodam još jedan favorit, a to je aplikacija za telefon pod nazivom LaudUp. U pitanju je domaća aplikacija na kojoj kačite ono što ste kupili sa podacima o tome gde ste kupili i po kojoj ceni. Veoma je koristan način da saznate za razna sniženja! Meni je ovo pored instagrama omiljena stvar na telefonu.

I za kraj, ono što ste sigurno najviše čekali, a to je proglašenje pobednice GIVEAWAY-ja.
Paketić je osvojila:
ALEKSANDRA DEJANOVIĆ


Aleksandra, proveri svoj mail!

Hvala svima što ste učestvovali i nadam se da će darivanja biti još više u narednoj godini.
Još jednom da vam poželim da lepo provedete praznike, pa se čitamo opet 2015. godine!
Pozdrav :)

10 comments:

  1. Super favoriti, od svega navedenog tek sam nedavno uvela u svakodnevnu upotrebu Alverde ulje od divlje ruže i sviđa mi se.. Jedino mi ne miriše baš lijepo, ali to je sve od osobe do osobe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je u pocetku mirisalo ne bas najlepse, ali sam se vremenom navikla :)

      Delete
  2. LPM tuširalice sam isprobala i uopće me nisu dojmile,ali ovo ulje za kosu je super :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Steta, meni su stvarno super! Ulje je sa razlogom prvo na ovom spisku :))

      Delete
  3. Znaš li jel ulje u sastavu ima silikona ili su baš ulja?
    Želim ga isprobati , svi ga hvale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo imas sastav ulja u ovom postu, samo klikni na sliku da bi se uvecala: http://littleobsessionsbymr.blogspot.com/2014/09/macadamia-vs-balea.html :)

      Delete
  4. odlični favoriti, spremam i ja svoje nadam se sutra :)

    ReplyDelete
  5. Dopadaju mi se favoriti a Bioten CC krema nam je zajednički :)

    ReplyDelete