Pages

Wednesday, December 10, 2014

Freeman chocolate & strawberry face mask



Ponovo je na redu post o Freeman maskama za lice i danas za vas testiram masku od čokolade i jagoda. U pitanju je pakovanje od 15 ml koje je dovoljno za 2-3 upotrebe (u mom slučaju dve, jer ne volim da štedim :)). Ovu kao i mnoge druge Freeman maske možete naći na sajtu Kozmetika Teatar. Imam je na licu dok pišem ovaj post, tako da ako vas zanimaju moji utisci, nastavite da čitate...



Ova maska je namenjena normalnoj i suvoj koži, kao i koži sa izraženom T zonom. Tonira i skuplja proširene pore, a sadrži i ši puter koji hidrira. Preporučuje se da se koristi dva puta nedeljno, tako što se nanese na lice i vrat a nakon što se osuši (10-15 minuta) ispere se toplom vodom. Celokupan sastav ove maske možete videti na slici iznad. Ja bih dodala da nisam osetila nikakve neprijatnosti sem zatezanja kože koje je nomalno za maske ovog tipa.


Prvo što ću reći, jeste da maska predivno miriše na čokoladu (ja jagodice nažalost ne osećam) tako da je miris i više nego prijatan, mada ja prednost dajem uvek onima sa osvežavajućim mirisima jer volim da me razbude ujutru. No, ovaj miris je pravi zimski, tako da mi i on jako prija. Boja je kao što vidite na slici tamno- smeđa, tako da kada je nanesete deluje kao da na licu imate tamniji puder. Potpuno se osuši za 15 minuta (ako koristite 1/3 kesice, biće suva i za 10 minuta). Kako se suši, boja se menja tako da možete i na taj način znati kada da je isperete. Veoma lako se ispira, a lice i posle ove maske ostane očišćeno, sveže i zaista počinjem da se pitam da li su baš sve Freeman maske jednostavno odlične! Potrebno je samo da izabrete odgovarajuću za svoj tip kože i zaista mislim da nema sanše da ostanete razočarani. Meni su ostale još dve da isprobam, tako da očekujte po recenziju naredne dve nedelje.

Da li ste vi probale ovu ili neku drugu Freeman masku?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. ovu Freeman masku nisam još isprobala, a niti čula za nju :D
    ali mi je baš super da su napravili ovakvu nekakvu zimsku verziju :D
    isprobala sam dvije maske njihove i sa obadvije sam zadovoljna,, a vidim da ih hvale i druge blogerice, tako da vjerujem da su super :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam bukvalno svakom bila zadovoljna! Jedina koju necu kupiti full size je ona sa limunom posto mi lice nije masno ali je zgodno imati manje pakovanje da se povremeno koza dubinski ocisti... Za sad mi je favorit maska sa mineralima Mrtvog mora :)

      Delete
  2. NIsam probala još ove maskice, ali me jako zaintrigirala :) Inače maske za lice radim sama, uglavnom od zelene gline.

    ReplyDelete
  3. Nisam imala priliku probati ih,ali si me zainteresirala :)

    ReplyDelete