Pages

Wednesday, December 3, 2014

Golden Rose velvet matte lipstick



Tražeći novu dnevnu, a zimsku nijansu, naletela sam na ovo savršenstvo. To je Golden Rose mat karmin u broju 2. U pitanju je čuvena "mauve" boja, tačnije tamnija boja mesa. Ova boja je postala hit jeseni, a takođe je i zaštitni znak Kylie Jenner. U početku mi se nije nista posebno sviđala, ali kad sam malo istražila, zaljubila sam se u ovu nijansu.




Golden Rose je kao što verovatno znate turska kozmetika sa prilično kvalitetnom šminkom posebno ako se i cena uzme u obzir. U Beogradu se može naći u Liliju u Knez Mihailovoj ulici kao i po manjim parfimerijama i mega marketima (npr. Tempo, Dis). Ja je kupujem u Kristabel parfimeriji u Terazijskom prolazu. Cena ovog karmina je bila oko 250 dinara.
Već posedujem jedan njihov karmin iz mat kolekcije (klik). Međutim, ovaj je kremastiji i više mi se sviđa. Iako je mat, ne isušuje usne, a ako baš imate problema sa veoma suvim usnama, nanesite labelo pre. Trajnost im je na višem nivou nego kod nekih dosta skupljih karmina. Boja je baš kao na svoču na ruci, s tim što na usnama deluje prirodnije jer su i one same tamnije. Velikih problema sam imala da je slikam na usnama. Probala sam i na dnevnom i na veštačkom svetlu, u stanu, napolju, ali nije se dala uslikati. Zbog toga ću vam priložiti sliku gorepomenute Kylie, jer je ovaj karmin iste boje kao karmin na njenim usnama. 

*slika preuzeta sa interneta*

Verujem da ste već probale Golden Rose mat karmine, a ako niste, zaista ih toplo preporučujem. Najviše što možete da izgubite je 250 dinara, ali i u to čisto sumnjam sem ako ne promašite nijansu.

Da li vi volite "mauve" ove zime?
Pozdrav :)

20 comments:

  1. Imam i obozavam,ovi matte karmini su bozanstveni.

    ReplyDelete
  2. Nijansa je predivna, da li neko zna gdje ima kupiti Golden rose u Sarajevu? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, super je! Ja se nadam da ce ti neko odgovoriti gde mozes da kupis posto ja nisam od pomoci :)

      Delete
  3. Nisam još probala golden rose ruževe, ali sam jučer kupila Essence ruž koji je isti kao što koristi Kylie. Pisala sam danas post o njemu i isto kao ti postavila njenu sliku. :) Ruž je super, i ovaj GR jako lijepo izgleda. :)

    ReplyDelete
  4. Zanima me jako kako izgleda na usnama. Najpribližnije Whirlu što sam našla je Nyxova Mauve olovka i preko Whipped Caviar no ni Kajli ne nosi vise tu boju nego neku Burgundy olovku sad kao. Polude internet za njenim usnama xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, njene usne su otprilike najvise guglovane :)
      Ovaj je na usnama bas kao na slici.

      Delete
  5. Ide na wish listu,obožavam takve nijanse :)

    ReplyDelete
  6. Imam baš ovu nijansu, odlična je. Kupila sam i drugarici, oduševljeno se macka njim po ceo dan. :D

    ReplyDelete
  7. Imam nijansu 12,na meni je to dosta tamna mauve,idealna za zimu:) Odlicna pigmentacija,trajnost,ne isusuje,sve pohvale za ove ruzeve.Da li si probala GR Vision ruzeve? Kremasti su ali trajni,preporucujem:) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dvomila sam se izmedju ove i br. 12 ali sam uzela ovu jer mislim da mi bolje lezi zbog prirodne boje usana... Uzela je drugarica GR Vision i zadovoljna je tako da moram probati :)

      Delete
    2. A koja je ovo nijansa, mnogo mi se dopada :-)

      Delete
  8. Mnogo mi se dopada, deluje mi kao savrsena nude nijansa, ne presvetla a opet ne previse tamna :) Moram ga probati :)

    ReplyDelete
  9. a koju nijansu (tj.broj) njihove olovke preporucujes uz ovaj karmin? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja koristim Essence 07 cute pink. Nije ista nijansa, ali jako slicna pa moze da prodje. Skoro sam kupila i Essence transparentnu olovku za usne koja nije u boji, vec je bezboja i voskasta pa ide uz karmin bilo koje boje, sto je odlicna stvar kako se olovke ne bi gomilale ;)

      Delete