Pages

Monday, December 22, 2014

Mixa micellar water



Na redu je još jedna u nizu micelarna voda koju sam isprobala. Nisam testirala Mixa vodicu u pakovanju od 250 ml, već samo ovu od 400 ml koja košta čini mi se oko 450- 500 dinara. Postoje dve verzije: jedna je za netolerantnu kožu, a druga, ova moja, je protiv isušivanja kože lica. Ono za šta ja koristim micelarne vode je isključivo skidanje šminke, a za sve ostalo, tu su gelovi, mleka i tonici. Pored ove, probala sam Garnier i La Roche- Posay pa ću ovom prilikom da ih i uporedim.




Mixa micelarna voda za razliku od druge dve koje sam spomenula ima miris, koji mi je u početku bio čudan, ali sam se vremenom navikla na njega. Nije neprijatan, ali je po mom mišljenju potpuno nepotreban za proizvod ovog tipa. Što se tiče učinka, zadovoljna sam koliko i Garnierovom, dok je LRP ipak malo bolja. Šminku skida bez većih problema, dok naravno kad su znatne količine maskare u pitanju, trebaće i više proizvoda (i tupfera). Sa vodootpornom šminkom je nisam isprobala. Ne izaziva mi peckanje ni crvenilo u očima tako da mi veoma odgovara. Kao što rekoh, najbolja od ove tri je definitivno LRP, ali joj je i cena jača. Tako da ako bih morala da biram između ove tri izabrala bih Garnier micelarnu vodu, jer je odnos cene i kvaliteta odličan. Ukoliko naravno naletite na dobru akciju na La Roche- Posay kozmetiku, obavezno probajte i njihovu vodicu jer je stvarno odlična. Ja sam kupila kada se dobijala druga bočica gratis (ukupno 800 ml) za oko 1300 dinara što se i više nego isplati. Sledeća na redu je Bioderma, koju najviše od svih želim da probam i vidim da li su silni hvalospevi o njoj bili istiniti!

Koja micelarna voda vama najviše odgovara?
Pozdrav :) 

12 comments:

  1. Meni se baš dopala MIxa micelarna voda, probala sam i druge ali koža bi mi imala reakcije :/. Inače imam jako osetljivu mešovitu kožu pa mi inače sve iz Mixa linije odgovara. Probala sam i njihov toner i kremu i mleko za čišćenje i mleko za negu tela hah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam probala samo ovo i kremu za suve delove i svidja mi se oboje bas! Tom kremom sam opsednuta :))

      Delete
  2. Koristila sam Bioderminu micelarnu i stvarno sam bila jako zadovoljna njenim učinkom, tako da svakako probaj ;).

    ReplyDelete
  3. I meni je Garnier najbolja, ako pogledam kvalitet kvantitet i cenu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se za sad... ukoliko se neka druga ne pokaze bolje :))

      Delete
  4. Ja uskoro planiram kupovinu svoje prve micelarne vode tako da ti hvala na ovom postu, sigurna sam da će mi pomoći pri izboru. :)

    ReplyDelete
  5. Koristila sam Garnier micelarnu pola godine i napokon se približava kraju! Totalno mi je dosadila mada radi dobar posao :) Voljela bih probati Bocassy micelarnu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tebi bas dugo traju! Meni jer Garnier prilicno dugo trajala, vise od 4 meseca, ali Mixu vec dosta brze trosim... Mada je to jer se leti nisam sminkala toliko, a sad ipak vise :)

      Delete
  6. Koristila sam onu plavu Mixinu,Garnier,Biodermu i Niveu.Ok je Mixa samo je malo slaba za moj ukus.Najbolja mi je Biodermina a u stopu je prati Niveina.Ubedljivo najgora mi je bila Garnier. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni nista Niveino ne odgovara u poslednje vreme, pa cu nju preskociti... Mozda L'oreal testiram :))

      Delete