Pages

Saturday, December 27, 2014

New in #6



Danas su tu proizvodi koji su se nakupili od prethodnog "New in"-a. Neke već uveliko koristim, neke sam tek nabavila, ali u svakom slučaju danas ću vam pisati uopšteno o svemu. Kao što možete videti, na slici ima svega i svačega, a na kraju ću vam ubaciti i sliku sa novitetima koji nisu iz sveta kozmetike. Upozoravam da je pred vama jedan duuuži post...


Svoje oduševljenje Le Petit Marseillais kremama za tuširanje sam već podelila sa vama, tako da sam se snabdela sa još dve. Ovog puta sam izabrala voćne mirise i to mandarinu sa citrusom i belu breskvu sa naktarinom. Predivno mirišu, ali ce čekati da prvo potrošim sve zimske mirise koje imam. Kupljene su u Rodi po ceni od 215 dinara (250 ml).
Iako je moja kolekcija putera za telo pozamašna, nisam mogla da odolim sniženju u DM-u i uzela sam ovaj dupli od Fennel-a koji sam dugo merkala. Koštao je 325 dinara (200 ml). Miriše na vanilu i makadamiju. Koristim ga već neko vreme i zadovoljna sam iako sam očekivala da još lepše miriše (mislim da su mi posle The Body Shop putera očekivanja znatno veća).
Tu je i Balea dezodorans bez aluminijuma od maline. Njegova cena je 210 dinara (150 ml) i kako sam morala da kupim nešto od njihovih noviteta izbor je pao na ovaj dezodorans. Veoma lepo miriše i meni za sada odgovara.


Kao što ste možda već videle u Lilly-ju je sniženje cele Essence Beach Cruisers kolekcije. Svaki proizvod košta 129 dinara. Ja sam za sebe odabrala sprej za telo (100 ml) koji ima pravi letnji, sladak, a osvežavajući miris, eyeliner u zlatnoj boji i lak u boji breskve sa teksturom. Probala sam eyeliner i lak i solidni su. Za tu cenu, svakako vrede.


Kao i svakom mom "New in" postu, tu je Gliss regenerator u spreju. Opet sam odlučila da probam drugi i ne sumnjam da ću i ovim biti zadovoljna (svi koje sam probala su sa keratinom). Kupljen je u Idei po ceni od 370 dinara (200 ml).
Ovu Balea kremu za ruke tj. losion veoma dugo merkam, a kako imam višak krema kući, nekako uvek odem bez nje. Ovog puta sam odlučila da kupim i biće uskoro isprobana. Cena joj je samo 140 dinara za 300 ml što je više nego povoljno.
Zatim, tu je Avon piling za stopala od makadamije. Kupku iz iste kolekcije već imam i miris joj je fenomenalan! Mislim da nista lepše u životu nisam pomirisala (ako izuzmemo TBS putere). Ovo pakovanje ima 75 ml i koštalo je 220 dinara u jednom od prethodnih kataloga. Spremam vam u narednom peroidu post o nezi stopala, tako da će biti detaljnije i o ovom pilingu i o drugim proizvodima iz Avona.
Alfaparf ampule ste videli u prethodnom "Empties" postu i najavila sam da ću ih dokupiti jer mi veoma odgovaraju, tako da su nove već tu. Cena jedne (2-3 korišćenja) je 110 dinara i mogu se kupiti u Lilly-ju.


Mislim da sam opsednuta maskama za lice. I verujem da je to proizvod za negu lica koji ubedljivo najviše volim. Ovde možete videti koje su najnovije u mojoj kolekciji.
Tu je Avon Bali Botanica koja se u prethodnom katalogu dobijala za samo 100 dinara (75 ml) uz još jedan Planet Spa proizvod (njega ćete videti u nastavku posta). Uzela sam baš nju jer piše da je povlače pa sam želela da probam dok još mogu.
Iako sam napomenula da neću uskoro kupovati Freeman maske u velikom pakovanju, DM- ovo sniženje je učinilo da se predomislim. One su ove i naredne nedelje snižene 25% i cena im je 420 dinara (150 ml). Jedina loša vest je što imaju samo ove dve vrste i glinenu od limuna i mente. Meni preostaje da krastavac kupim drugom prilikom, na drugom mestu.


Tu je omiljena stvar iz ovog posta, a to je Ebelin jastuče za masažu lica. Ja ovo jastuče koristim prilikom umivanja i zaista, čime god da se umivate, sa ovim će vam trebati duplo manje proizvoda za istu količinu pene. Ja trenutno koristim Eucerin sapun, tako da mi veoma pomaže iako nije gel u pitanju. Cena mu je 170 dinara. Sve preporuke!
Nivea tračice sam mitisere sam želela da kupim radi poređenja sa Baleinim i javljam vam utiske čim ih testitam. Cena je oko 380 dinara.
La Roche Posay BB kremu sam dobila na testitanje preko bloga Mrs Fox i koristim je već izvesno vreme. Iako mi je Biotenova CC broj jedan među toniranim kremama, drago mi je što sam imala prilike da i ovu isprobam jer je veoma dobra.
I naravno, tu je novi Pantenol, nešto što uvek imam u kući. Cena mu je oko 220 dinara i može se naći u svim apotekama.


Na redu su tri ulja: za lice, nokte i telo.
Prvo je tu Avon Planet Spa maslinovo ulje za lice. Cena mu je bila samo 320 dinara za čak 30 ml, tako da se ponuda nije mogla propustiti. Ne sumnjam da je odlično kao i ostali Planet Spa proivodi.
Eveline ulje za nokte i zanoktice je kupljeno kao zamena za moj najdraži Alverde serum kog više nema u prodaji. Međutim ovo ulje je takođe pobralo moje simpatije već na samom početku korišćenja. O njemu će sigurno biti reči u posebnoj recenziji. Redovna cena mu je 280 dinara, ali se često može naći na akciji.
Kako sam Sofi ulje od bršljena privela kraju (recenzija će biti ovih dana), odlučila sam da isprobam još neko. Izabrala sam Meilab Morač ulje koje takođe pomaže u borbi protiv celulita i uskoro ću ga testirati. Cena je oko 380 dinara za 200 ml.


Zatim, tu je gomila sitnica koje možete videti na slici iznad. Počastila sam se sa još dva Essie laka koje sam takođe platila po 650 dinara na Beauty Shop sajtu. Malena lak sam kupila kako zbog predivne kraljevsko plave boje, tako i zbog kvaliteta kojim sam veoma zadovoljna. Cena mu je smešnih 100 dinara. L'oreal lak sam uzela u Lilly-ju jer je bio na polici sa sniženim stvarima (170 dinara) i prava letnja boja je u pitanju. Babylips Pink Punch sam prosto morala uzeti jer ga želim od kako se pojavio. Kupljen je na akciji za 175 dinara. Maybelline maskara je takođe sa akcije koja je još uvek aktuelna (Lilly) i plaćena je samo 210 dinara. Essence bela olovka za oči je veoma povoljna kao i sve njihove olovke (130 dinara). Sunđer za nanošenje tečnog pudera je sa eBay-a i bio je način da potrošim preostali 1$ sa kartice (ne daj Bože da nešto ostane :)). I za kraj, ono najslađe: The Body Shop toffee caramel stick balzam i puter za usne od marakuje (poklon iz Amsterdama od dečka).


Listerin sam ubacila u post pre svega jer je akcija i dalje aktuelna. Naime, ako kupite neki od većih pakovanja (500 ml), malo pakovanje (250 ml) dobijate za 1 dinar. Od malih možete birati ovo ili zeleno. Akcija je u Lilly-ju i nisam sigurna do kad traje, a ja sam svoje juče kupila.
Još jedna veeeeoma dobra akcija iz Lilly-ja koja se nažalost završila je bila u vezi sa Glade svećama. Mogli ste uz jednu kupljenu, drugu po izboru dobiti za 1 dinar. Na slici vidite jednu od šumskog voća i drugu od vanile & magnolije. Kupila sam još jedan par (takođe vanila & magnolija i warm spice, koja mi je omiljena, ali je načeta, pa je nema na slici). Cena jedne je oko 480 dinara, a mislim da su trenutno u DM-u na sniženju od 35 % pa ko voli nek izvoli. Dodaću da veoma dugo traju, tako da se definitivno isplate.


I za kraj tu je gomila raznih stvarčica koje sam kupila i dobila. Sve je sa aktuelnih sniženja, pa ću vam ukratko reći šta je na slici. Za početak poklon od dečka za praznike, Converse starke u neon plavoj boji (Đak, 4000 dinara). Tu je torba iz Zare koju već imam u krem boji i obožavam je (3000 dinara). Donji deo pidžame koji je mekan kao ćebence pa može da služi ne samo za spavanje već i za po kući sam dobila od buduće svekrve (H&M, 600 ili 800 dinara, nisam sigurna). Tu su dva para helanki za trening (Bershka, 1000 dinara svaki), kao i flašica za vodu (H&M, 600 dinara) koja će mi odlično doći za teretanu. Cvetni šorts je nešto što sam morala kupiti pa makar i u sred zime (Stradivarius, 1300 dinara). Pruge obožavam pa kod ove košulje nije bilo premišljanja (Bershka, 1000 dinara). Konačno sam našla i kapu koja mi se sviđa kako mi stoji, a pritom ima i uši, hehe (New Yorker, 700 dinara). Mango mini novčanik sam uzela iako već godinama imam njihov veliki, jer je praktičniji kada nosim manju torbu (1100 dinara). Tu su meni omiljene čarapice sa životnjama (H&M, 600 dinara za 3 para) kao i duga plava suknja jer njih obožavam leti da nosim (Zara, 2000 dinara) i veš iz Women's Secret prodavnice (1200 dinara) sa Minnie Mouse.

Kako vam se sviđaju moji noviteti i da li ste i vi ulovile nešto na sniženjima?
Pozdrav :)

P.S. GIVEAWAY traje još samo par dana pa se obavezno prijavite ako već niste!

12 comments:

  1. Glade svijeće sam kupovala u Nizozemskoj za 1€ :D kamo sreće da su i ovdje tako jeftine cijene. Maske su i moja velika ljubav i kada god nađem Freeman, kupujem ga bezuslovno :) Isprobala sam taj Gliss regenerator u spreju i sasvim je dobar, mada su meni gotovo svi isti, samo mi se onaj najnoviji ljubičasti ne dopada. Kapica mi se baš sviđa, obožavam kape sa ušima :D i ja sam svašta uhvatila na sniženju, stid me da počnem pričati xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeee da su svece kod nas 1 evro, bio bi mi stan zatrpan njima :)
      Delimo ljubav prema Freeman-u i Gliss-u :))

      Delete
  2. Wow,sviđaju mi se stvari iz posta. Posebno Essie lakovi i Zara torba :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ide uskoro post o ova dva Essie laka, a torba je diiivna... hvala :)

      Delete
  3. Iz posta sam probala LPM gel s nektarinom i dobar je bio,Bali Botanica masku imam i prijatna je,tj prija mom licu:),kao i Ebelin jastuce.Imam Gliss sprej ali roze,probacu i ovaj crni.Kazi mi molim te,da li je Listerin zaista tako jak kao sto sam cula? Ovaj moj Dontodent je nikakav pa moram da ga menjam. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja kupujem na smenu Listerin i nesto blaze jer ume da mi bude jak... ali sve je stvar navike :)

      Delete
  4. Mozda bi nekada mogla da napises post o ovim alfaparf ampulama za kosu, koje su ti najbolje, koliko ih drzis na kosi itd... ja bih to rado citala, mozda i jos neko? :)

    Ja sam ih kupila par puta, ali nekako imam osecaj da mi bude suvlja kosa, pa nisam sigurna da ih koristim dobro :D

    Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cekam da mi stigne paket iz Amerike sa jos necim veoma lepim za kosu pa cu napraviti post o svemu sto koristim u nezi kose, ukljucujuci i ampule Alfaparf :))

      Delete
  5. Cekam recenziju za Eveline ulje, Freeman maske i Malena lak. :) Ovo Ebeline roze cudo ide na wl. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O Freeman maskama sam vec pisala jer sam isprobala prvo mala pakovanja pa potrazi po blogu, a o Eveline proizvodima za nokte cu pisati uskoro :))

      Delete
  6. Gledam sad kod tebe i razmišljam da li da uzmem ovu masku sa crnim šećerom ili onu sa limunom? Moram da se odlučim do sutra i da trknem da uzmem dok su na akciji da se ne prodaju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako imas masnu kozu mislim da nema bolje od one sa limunom :)
      Nazalost ovu jos nisam probala pa ti ne mogu preneti svoje utiske ali je zaista svi hvale...

      Delete