Pages

Saturday, December 13, 2014

Physicians Formula: nude eyes



Evo konačno ugrabih vremena da napišem recenziju o Nude Eyes paleti za koju je dosta vas pitalo. Za one koji ne znaju, kupila sam je na sajtu iHerb i koštala je 9.18$, što dođe 900 dinara. U pitanju je američki drogerijski brend koji je poznat po svojim više nego lepim pakovanjima, pa je to slučaj i sa ovom paletom. Dobijete 7.5g proizvoda u vidu 9 sjajnih senki. Kako najviše volim baš senke sa šimerom, znala sam da je moram imati.



Paleta se dobija u kartonskoj kutiji na kojoj imate uputstvo za korišćenje. Oni predlažu prve tri boje za "natural", druge tri za "playful", a poslednje tri za "smokey" efekat. Posto većina paleta koje imam sadrži uglavnom tamne nijanse, ova mi je bila idealna zbog velikog izbora svetlijih šimerastih senki. Četkica koja se dobije, tj. aplikator je od sunđera tako da ga neću koristiti i biće uklonjen odmah nakon slikanja za ovaj post. Mogu se koristiti i kao suve i kao mokre. Ja sam za sada isprobala samo prvu opciju. 


Samo pakovanje podesća na neke dosta kvalitenije (i skuplje) brendove poput theBalm, Benefit, Too faced. Međutim, za razliku od theBalm-a na primer, ono nije od kartona već od plastike. Zatvara se na magnet tako da ne morate brinuti da će se samo otvoriti u neseseru ili torbi. Spolja ima veoma slatku i lepo urađenu crnu čipku sa malom roze satenskom mašnicom.


I naravno, tu su svočevi. Bilo ih je jako teško uslikati, s obzirom da sam pre podne bila zauzeta a sunca već nema. Slikano je na dnevnom svetlu, napolju, da bi se što bolje videlo, mada i dalje sve boje deluju dosta svetlije nego što zaista jesu. Jedina boja koja je veoma slabo pigmentovana i koja se i uživo jedva vidi je šesta po redu (ako krenete od najtamnije). Sve su veoma neutralne i lako uklopive, a kako ja jedino takve boje koristim veoma sam zadovoljna. Trajnost im još nisam testirala ali verujem da sa bazom i fiksatorom za šminku ne bi trebalo da bude problema.

Da li i vi više volite "nude" ili palete u boji?
Pozdrav :)

10 comments:

  1. Divna paleta :) Koliko treba da stigne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam cekala oko 3 nedelje taj paket a drugi koji sam pre njega porucila nije stigao i kako stvari stoje izgubljen je a povrata novca nema, tako da necu vise narucivati sa iHerba jer nemam srece :/

      Delete
  2. Lijepe nijanse i sviđa mi se izgled palete :) Baš je krasna, žao mi je što ti drugi paket nije stigao.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, prelepe su boje :) Ja i dalje proveravam sanduce svaki dan, mozda nekim cudom i stigne...

      Delete
  3. Baš su odlične nijanse,super izgleda paletica :)

    ReplyDelete
  4. Paletica je divna, to su apsolutno "moje" boje :) pakovanje mi se jako sviđa :D sa iHerbom za sada nisam imala problema i nadam se da neću ni imati :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja eto prvi put narucih i problem, tako da ne verujem da cu se opet usuditi sem ako ne odlucim da platim skuplji shipping :)

      Delete