Pages

Saturday, January 3, 2015

Alexandar Cosmetics haul



Nekoliko dana pre Nove godine, išla sam u Alexandar Cosmetics. U ovom postu ću vam pokazati šta sam kupila, a recenzije stižu polako kako budem testitala svaki proizvod. Insight masku sam već kupovala, samo u tubi, pa kako je stara pri kraju, odlučila sam da uzmem veliko pakovanje. O njoj, kao i o šamponu, možete čitati u ovom postu.


 

Veliko pakovanje maske za oštećenu kosu (500 ml) je koštalo 550 dinara, tako da je više nego povoljna. Amika ulje već dugo želim da isprobam, ali mi se čini da Baleinom nema kraja. U svakom slučaju, načekaće se dok dođe na red. Cena mu je bila 390 dinara. I konačno sam kupila čuvenu Macadamia No Tangle četku kojom sam, već vam mogu reći, potpuno oduševljena! Želela sam da kupim set u kom je i češalj, ali ga nije bilo, pa sam uzela samo četku i cena joj je bila 750 dinara.


Tu je takođe nešto što već dugo planiram da kupim, a to je polica za karmine. Cena joj je 290 dinara i izrađena je od veoma čvrste i kvalitetne plastike. Veoma mi je drago što sam konačno kupila svoj prvi NYX karmin i to u nijansi Perfect Red, o kom vam uskoro spremam recenziju. On je koštao 630 dinara.


I za kraj, tu su lakovi kojima sam dugo odolevala, priznajem. Međutim, tome je došao kraj. Prva četiri China Glaze laka su moja, a ostali idu na listu želja. Samo sam jedan probala i o njemu za koji dan ide poseban post. Koji je u pitanju neka ostane tajna... Cena svakog je 445 dinara. Boje koje sam ja uzela su sa leva na desno: sun of a peach, flip flop fantasy, pool party i highlight of my summer. Ako su pastelne boje zaštitni znak Essie lakova, neonci su prva pomisao na China Glaze (bar po mom mišljenju). 

Da li vi koristite neki od ovih proizvoda i kako vam se čini moj ulov?
Pozdrav :)

18 comments:

  1. Odličan ti je ulov!! Vidim, po izboru lakova ti se već pripremaš za toplije dane :)!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja te boje uvek volim, tesko me je i zimi naterati da nalakiram tamniji lak :))

      Delete
  2. Samo dve nijanse laka sa slike nemam :)) Super si proizvode odabrala, sigurna sam da ćeš biti zadovoljna :)

    ReplyDelete
  3. Nisam nista probala, ali najradje bih kupila policu za karmine, ne volim kako trenutno stoje! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam jedva cekala nju da kupim i da ne moram svaki put pola sata da trazim karmin koji mi treba po neseseru :)

      Delete
  4. Možeš li mi reci koliko je četka u evrima?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala to je baš povoljno. Kod nas ima neki set mini ulje i četka za 13 evra. Svakako cu onda preko Aleksandra da naručim. Jer i u Bosni imaju online. Znala sam prije da preračunam dinare dok je 100 din bio evro otprilike, ovako mi je bilo sigurnije da pitam, jer znam da je u posljednje vrijeme mijenjalo se. Eh,da i meni treba stalak za ruževe. Nema ga nigdje kupiti,osim na ebay a nemam iskustva u tome. Eto, uštedila si mi novac za četku. :)

      Delete
    2. Sto je najgore i ja jos uvek racunam kao da je evro 100 dinara, a vec dugo nije. Tek skoro sam pocela da racunam sa 120 :)

      Delete
  5. Karmin ti je pun pogodak, za to mogu da tvrdim a četka je trenutno na mojoj wishlisti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vec sam se uverila da je odlican! Cetku obavezno nabavi :)

      Delete
  6. Ova maska za oštećenu kosu je super. Sigurna sam da će ti se dopasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vec sam potrosila ono manje pakovanje i jako mi se dopada :)

      Delete
  7. Joj tu četku prosto obožavam <3
    Stalak za ruževe je odličan,imam jedan takav,taman bi mi trebao još jedan :)
    Divni noviteti :)

    ReplyDelete
  8. Dugo merkam ovu masku za ostecenu kosu i amika ulje,i uskoro cu ih i uzeti..posto mi je kosa bas ostecena.. A cetka mi na primer uopste ne odgovara, odnosno, nikakvu razliku mi ne pravi u odnosu na bilo koju drugu cetku :o Lakovi su savrseni, ruz takodje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je cetka super jer bas umrsim kosu kad je perem ;)

      Delete