Pages

Tuesday, January 27, 2015

Empties #7



Na redu je još jedan post o potrošenim proizvodima. O nekima je već bilo reči u zasebnim recenzijama pa o njima neću dužiti već ću vam postaviti linkove na kojima možete pročitati moje utiske, a o onima o kojima nisam već pisala moći ćete da pročitate mini recenzije u ovom postu. Pa da počnemo...



Insight maska za oštećenu kosu je već bila predmet jednog posta i o njoj možete čitati ovde. Utisci su ostali pozitivni do kraja tube, tako da je nova maska i to u većem pakovanju od 500 ml već kupljena. Alverde ulje od ruže je nešto što sam veoma volela i kao prvo ulje za lice koje sam koristila mi je zaista veoma drago (klik). Na redu je još puno ulja koje želim da isprobam ali postoji mogućnost da se vratim baš ovom jer mi je veoma odgovaralo. Ziaja krema za lice je još jedna stvar kojom sam bila oduševljena i svoje oduševljenje sam sa vama podelila u ovom postu. Dokaz koliko mi se svidela je i činjenica da sam već kupila novu i to onu sa kakao puterom koju sam od danas počela da koristim pa očekujte recenziju za oko mesec dana. Sofi ulje je takođe bilo pun pogodak, a iako sam kupila drugo (izbor je veliki na tržištu pa je teško kupiti istu stvar čak i ako nam odgovara) mislim da se ovom vraćam opet naredni put. O njemu možete čitati ovde. Puteri za telo su mi omiljeni proizvod za negu i stalno isprobavam nove, a o Fennel duplom puteru sam vam već pisala (klik). Rado ću isprobati i ostale putere koje imaju u ponudi. I za kraj, tu je micelarna voda Mixa koja mi je potpuno odgovarala  (klik) ali tu je još onih koje želim da probam. Trenutno je to Bioderma o kojoj vam pišem kroz nekoliko dana.



Inglot lak sam već pominjala i rekla sam vam tada da je dosta star i da ako ne bude bio za upotrebu naredni put, ide u kantu. To se i desilo. Ne bih ponovila kupovinu jer ima dosta drugih "nude" lakova koji su dosta povoljniji. Ja sam njega svojevremeno kupila jer nisam mogla da nađem ovu nijansu ni kod jednog drugog proizvođača. 
Bioten krema za ruke je proizvod koji sam dobila u njihovoj nagradnoj igri na fejsbuku. Veoma je praktična jer je pakovanje malo, pa stane u svaku torbu. Što se tiče nege takođe sam bila veoma zadovoljna. Masnija je, pa je kao takva zaista idealna na zimu. Miris joj je potpuno neutralan, ali kako mi je draži miris njihove kreme sa medom i makadamijom, mislim da ću uvek radije kupiti nju nego ovu SOS kremu.



LPM kreme za tuširanje sam već hvalila (onu sa mlekom vanile). Utisak je isti i nakon ove sa mlekom badema. Meni je i dalje njen miris veoma čudan i podseća me na zubarsku ordinaciju, ali me ipak nekako privlači. Znam, imam jako čudne asocijacije na pojedine mirise, haha :) Veoma je kremasta formula, odlično peni i ne isušuje kožu ni najmanje (moja koža je zimi veoma suva). Miris se zadržava na koži, mada meni to i nije toliko bitno jer u 99% slučajeva mažem puter ili losion nakon tuširanja. Od zimskih kremastih LPM tuširalica ostala mi je ona u belom pakovanju (od mleka) i jedva čekam da i nju isprobam.


Fa proizvode nisam kupovala ni sama ne znam koliko godina. Nisam imala nikakvo negativno iskustvo, već je izbor postao toliki da se odmah zalepim za neki novi brend ili miris. Ovaj gel za tuširanje (mada, više je krema u pitanju) sam morala da uzmem zbog mirisa grčkog jogurta i badema koji je predobar. Nažalost, ne zadržava se na koži, ali tuširanje zaista učini lepšim. Trenutno koristim gel sa mirisom vanile i meda i ne bih mogla da kažem koji mi je lepši. Slabije peni od LPM, ali što je meni najbitnije, ne isušuje kožu, tako da od mene ima pozitivnu ocenu.

Da li ste vi probale neki od ovih proizvoda?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Ziaja dnevna krema od kozjeg mlijeka je odlicna. Nocna mi nije bas odgovarala, bila mi je premasna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam nocnu dala mami tako da je nisam probala. Evo kremu od kakao putera sam sad probala i masnija je od ove sa kozjim mlekom ali mislim da ce biti dobra za ove zimske dane :))

      Delete
  2. Hahaha evo i ja sam zastala da potvrdim da je ziaja krema super. Koristim je zajedno sa noćnom i obe mi odgovaraju, takođe sam pisala na blogu o njima. :)
    Videla sam da je u DM njihov losion na akciji trenutno, 400ml oko 200 din pa ću da i njega uzmem da probam pošto sam bila zadovoljna kremama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se borim sama sa sobom da ne kupim losione dok je akcija jer imam previse mazalica za telo :) Cula sam da je losion od argana odlican!

      Delete
  3. Alverde ulje od ruze vidjam u puno postova i stalno ga iznova vracam na spisak kupnje :) sad jos imam jedno drugo u upotrebi ali cim ga potrosim bacam se na ovo :D i jako me zanimaju LPM kreme za tusiranje, ova s bademom me najvise privlaci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulje je zaista divno! LPM kreme za tusiranje su odlicne, bar meni, i volim sto imaju neobicne mirise :)

      Delete