Pages

Tuesday, March 31, 2015

Maybelline Great lash mascara



Dugo nisam pisala o maskarama jer sam prilično dosadna na tom polju. Već godinama kupujem samo Maybelline Colossal maskaru i uz nju neku manje dramatičnu, koju koristim svakodnevno. Ovog puta to je Great Lash maskara, takođe od Maybelline-a. Kupljena je zimus na sniženju u Liliju i koštala je samo 200 dinara. Šta mislim o njoj pročitajte u nastavku posta...





Prvo što ćete primetiti kada otvorite ovu maskaru je mala četkica. Na prvi pogled mi je čak delovalo da je previše mala. Međutim, veoma je laka za korišćenje. Jednostavno možete dohvatiti trepavice u unutrašnjem uglu oka, a da ne uništite ostatak šminke. Ja je koristim čak i za bitnije prilike uz Colossal maskaru, kojoj je četkica izuzetno velika, pa je veoma lako umazati kapak. Kod donjih trepavica uvek koristim samo ovu maskaru. Za svakodnevno šminkanje, meni je Great Lash maskara sasvim dovoljna. Zadovoljna sam svojim trepavicama inače i jedino što tražim jeste da ih oboji i podigne, a ova maskara taj zadatak odlično radi.


Na slikama možete videti kako izgleda na očima. Napomenuću da su naneta dva sloja, što iz navike, što iz potrebe. Veoma lepo razdvoji trepavice i ono što mi se takođe sviđa jeste njena intenzivna crna boja. Kako nju trenutno češće koristim nego Colossal, navikla sam se na malu četkicu i više mi uopšte ne smeta (pre će biti da mi je čudno kada uzmem druge maskare sa normalnim i većim četkicama). 

Delite li i vi maskare na dnevne i večernje ili volite dramatične trepavice u svakoj prilici?
Pozdrav :)

P.S. Ne zaboravite da je GIVEAWAY u toku!

10 comments:

  1. Nisam nikad koristila ovu maskaru. I ja isto dijelim na dnevne i večernje!Trenutno koristim Essence i Loreal maskaru i super su mi :) Super post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikako da probam cuvenu Essence roze maskaru a bas zelim :)

      Delete
  2. Ovo je moja omiljena maskara. Probam ja i ostale, ali uvek se vratim ovoj. :D

    ReplyDelete
  3. Ja sam je dugo gledala, ali nisam kupila zbog cetkice, mislila sam da mi nece odgovarati... Volim kad maskara ima intenzivnu boju :)

    ReplyDelete
  4. Ova maskara mi je u stalnoj postavci,odlicna je.Zadnji put sam takodje uzela na snizenju i prvi put mi se desilo da je poprilicno suva u odnosu na njenu standardnu formulaciju :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mora da je neko otvarao pre tebe... meni se to par puta desilo ://

      Delete
  5. Ovu maskaru nisam probala. Ja obicno jednu koristim u svim prilikama, uvek kupujem braon ili braon/crnu, nekako mi se cini da mi oci ne deluju lepo sa crnom maskarom, ali mozda gresim...Trenutno koristim Lumene - Blueberry Curl maskaru i zadovoljna sam. Isprobala bih ja i ovu rado. :)

    Pozdrav

    A Mug of Cocoa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam nikad probala maskaru koja nije skroz crna iako mi verovatno dobro isla uz moj svetao ten i plave oci i kosu... mozda i kupim neki sledeci put ;)

      Delete