Pages

Tuesday, March 17, 2015

The versatile blogger award



Jedan kratak post u kom ćete saznati 7 zanimljivih činjenica o meni. Nominovana sam na blogovima Glitter Snowflake i Sreca je zdravlje i klikom na linkove možete pročitati šta su devojke napisale o sebi. Već je dosta njih uradilo ovaj "tag" tako da neću nominovati nikoga, već vas pozivam da ako niste podelite sa nama nešto interesantno...




1. Volim da planiram i pravim spiskove bilo da su u pitanju obaveze koje treba da završim, shopping liste ili wish liste.


2. Obožavam da čitam knjige i kada me uhvati manija čitam jednu dnevno (bez obzira na broj strana). Volela bih da u kući jednog dana imam biblioteku.


3. Najviše volim prelazna godišnja doba, posebno proleće (naravno, ako nije kišno).


4. Mnogo volim dnevnu svetlost i čim ustanem podižem roletne. Volela bih da živim u stanu (kući) koji ima prozore preko celih zidova.


5. Ne verujem u horoskop pa ga i ne čitam.


6. Volim da gledam filmove, uvek čekam neke nove da izađu i redovno pratim dodele Oskara (i drugih nagrada) već dugo godina. Poslednji film koji je na mene ostavio poseban utisak je "Interstellar".


7. Omiljeni kozmetički brend mi je Benefit, a modni Burberry. Nemam još uvek ništa ni od jednog, ali se nadam da ću uskoro kupiti bar nešto od Benefita.

Pozdrav :)

Slike su preuzete sa weheartit.com

6 comments:

  1. I ja volim proljece i filmove, i takodje ne vjerujem u horoskop, nekad procitam, ali ne vjerujem u to :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni ponekad procita drugarica, ali ne pridajem nikakav znacaj horoskopu bas :)

      Delete
  2. Ja volim da čitam i ne verujem u horoskop :). Proleće ne mogu da volim iako je divno zbog alergija, hvala za odgovor :)

    ReplyDelete
  3. 1., 2. i 6. stavka su i kod mene :)

    ReplyDelete