Pages

Tuesday, April 21, 2015

Aura matte lipstick & lip gloss



Ređe pisem o dekorativi, ali jedini razlog tome je što duže traje od preparativnih proizvoda. Danas sam odlučila da vam pišem o dva proizvoda za usne brenda Aura, kojima sam veoma zadovoljna. U pitanju su tečni mat ruž kog sam kupila na sniženju za 500 dinara i sjaj za usne koji sam dobila od sestre čija je cena oko 400 dinara (nisam u potpunosti sigurna). Moje utiske o njima pročitajte u nastavku posta...




Od Aure sam probala dva rumenila, četku za rumenilo i konture, nano ruž kao i paletu senki i svim proizvodima sam bila veoma zadovoljna. Tako je bilo i ovog puta. Dosta sam čitala o njihovim mat karminima, ali nikako nisam uspevala da se odlučim za nijansu. Ovaj sam sasvim slučajno primetila u Liliju na kasi, jer su bili izloženi zbog sniženja. Vratila sam se do štanda, probala tester na ruci i učinilo mi se kao boja koja će mi stajati. Nisam pogrešila.


Izabrala sam Matte Velvet Feel u nijansi 613 good vibes. U pitanju je prljavo roze boja, koja po mom mišljenju stoji svima bez obzira na podton koze ili boju kose. Veoma je slična prirodnoj boji usana i kao takva idealna je za dnevnu varijantu ili večernju kada želimo da bacimo akcenat na oči. Veoma je prijatan na usnama, lako se nanosi i iz dva sloja dobije se potpuno ujednačena boja. Ne isušuje mi usne previše, mada sam se na to delimično i navikla, jer je večina ruževa koje posedujem mat završnice. Trajnost mu je par sati bez preteranog pića, dok jelo u mom slučaju nije nijednom "preživeo". Sve u svemu, veoma sam zadovoljna i već razgledam ostale nijanse koje su predivne, pa je izbor dosta otežan.


Sjajeve za usne dosta ređe koristim i spala sam bila samo na jedan Revlonov. Međutim, kada sam dobila ovaj, potpuno sam se oduševila kako bojom tako i pigmentacijom. Boja podseća na moj omiljeni MAC Flat Out Fabulous (doduše, više je roze nego ljubičast), a jasno je da takve nijanse obožavam. Neverovatno je pigmentovan. Kao da je ruž u pitanju. To je stvar koja me je najviše oduševila jer mi se čini da se nikada ranije nisam susrela sa takvom pigmentacijom kod sjaja za usne. Jeste pomalo lepljiv kada se tek nanese, ali mi to ne smeta jer je boja fantastična. Nažalost ne može se pohvaliti preteranom trajnošću, ali kako je aplikator dobar, nije mi teško da ga iznova nanosim. Ipak je pitanju sjaj, a ne ruž. 

Koje Aurine proizvode za usne vi najviše volite?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. Nisam još probala ovaj ruž ali mi je odavno na wl :). Od Aure koristim dosta toga i sve mi odgovara uglavnom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve nijanse novih ruzeva su im lepe, jedva se kontrolisem da ne kupim jos :))

      Delete
  2. Velvet Feel mi je predivna, upravo zato što i sama smatram da dobro stoji svima :D
    šteta što nemam Aura stvarčice u blizini :D

    ReplyDelete
  3. Tečni ruž izgleda odlično, nijansa je divna :D

    ReplyDelete
  4. Good vibes nijansa mi se dopada, odlicna za prolece. :)

    ReplyDelete