Pages

Thursday, April 9, 2015

Avon Amazonian Treasures face mask



Maske za lice prosto obožavam! Po broju recenzija ste to verovatno i same mogle primetiti, hehe. Volim da isprobavam nove, iako imam i one kojima sam verna i kojima se vraćam s vremena na vreme. Najviše sam isprobala Freeman i Avon Planet Spa maske, pa je danas tu još jedna u nizu. Kupila sam je nedavno i cena joj je bila nešto ispod 300 dinara. Tuba sadrži 75 ml maske, što je po mom mišljenju savršeno za ovaj tip proizvoda.




Uglavnom sve proizvode iz Planet Spa linije volim (naravno, one koje sam probala), ali od svih maski koje sam do sad testirala ova je ostavila najblaži utisak. Naravno, ne očekujem da čini čuda, niti da čisti lice kao što to glinene maske rade, ali sam ipak ostala blago razočarana. Sama maska je gelaste teksture i nije potrebna velika količina za celo lice. Miris joj je veoma lep, tako da bih rado probala još nešto iz Amazonian Treasures kolekcije. Treba da stoji na licu oko 10 minuta i onda se ukloni. Malo se teže ispira (baš zbog toga što je kao gel) tako da je to prvi minus. Definitivno je lakše ukloniti je vlažnom maramicom. Koža bude meka, ali nemam utisak da je posebno nahranjena. Naravno, za to postoje kreme koje nanosimo kasnije, ali ne vidim razliku sa i bez ove maske. 


Sastav možete videti na slici iznad. Kako smatram da nije neophodna, neću je ponovo kupovati. Pogotovo jer je izbor maski za lice zaista veliki, tako da nema potrebe da se vraćam na nešto što me nije oduševilo. Ko voli blage maske, ovu mu preporučujem, ali ko ipak želi jači efekat, može je slobodno preskočiti. Meni omiljene Planet Spa maske su i dalje Perfectly Purifying i Turkish Thermal Baths. Maske za hidriranje ću kupovati kada naletim na neku dobru akciju, jer smatram da je krema ipak ta koja primarno vrši tu ulogu, pa maska i nije najpotrebnija.

Koju biste mi još Planet Spa masku preporučile?
Pozdrav :)

P.S. Essence GIVEAWAY traje do nedelje u ponoć. Prijavite se ako još uvek niste!

9 comments:

  1. Ni ja nisam oduševljena. Imala sam negativne reakcije na suhim dijelovima lica,crvenilo,pečenje i tako...a na masnom dijelu je bila okej s tim da nije bilo nekog posebno da kazem efekta,koza je hidrirana i glatka,mekana ali ja vise volim maske koje "čiste"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazemo se onda! Meni doduse nije izazvala nikakvu reakciju ali Planet Spa ima daleko bolje maske u ponudi :)

      Delete
  2. Ni meni se nije dopala, jednom sam je stavila i ne znam sta da radim sa njom sad, apsolutno nikakav efekat.. Takodje tekstura gela mi se ne dopada jer kad stavim masku da to brate bude maska, da se stegne domacinski i da je vidim na licu makar, ovo mi je kao neka krema za lice, samo mnogo gore :D Sto se ove linije tice, sve ostalo je odlicno i iskreno ti preporucujem da probas.. Piling za telo je fantazaija, fantazijaaa, ulje za kupanje isto, sad sam uzela i kremu za ruke i stopala isto iz ove linije i ona je odlicna takodje,jako neobicna.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iste maske volimo :)
      Miris mi se bas svidja i planiram jos nesto da kupim, a ulje i piling me bas privlace... Samo malo da potrosim zalihe pa kupujem :)

      Delete
  3. Morat cu probati su turkish thermal baths! :D

    ReplyDelete
  4. Ne dopada mi se, ocekivala sam mnogo vise, obicno proizvodi iz linije Planet Spa su kvalitetni i odlicni, ali ovaj mi bas nije odgovarao. Lice me je peckalo i bilo mi je crveno nakon koriscenja. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro je da nisam jedina koja je razocarana, jer sam bas skoro citala veoma pozitivnu recenziju. A naravno, steta sto nam ne odgovara :/

      Delete