Pages

Sunday, April 19, 2015

DIY lip scrub



Priznaću vam, ovo je moj prvi DIY projekat u životu. Uglavnom sam lenja za ovakve "poduhvate", pa radije odem u kupim to što mi treba. Ideja je potekla od moje želje da isprobam Lush piling za usne sa ukusom žvake, ali kako njihove prodavnice više nema u Beogradu, odlučila sam se za kućnu verziju, dok ne odem na more i nabavim ga. Da, moram ga kupiti, jer obožavam sve što miriše na žvaku, ali do tada tu je piling za usne zbog kog sam sigurna da ne morate da napuštate kuću/ stan jer sve ove sastojke imate u kuhinji. Ja sam pronašla ovaj recept, pa sam želela da podelim sa vama kako sam se snašla...







Ta-na-na-na! Gotovo! Veoma je jednostavno i UKUSNO ;)

Imate li vi još neki recept za piling za usne, npr. neki sa medom?
Pozdrav :)

10 comments:

  1. U to sve dodas med i to ti je pravi piling iz lusha.Jos dodas jestivu boju sa ukusom koji volis i voila.Savrseni piling bez hemije i parfema.Htela sam pitati nevezano za ovaj post gde kupujes eos na kom sajtu?I koliko te izadje postarina i carina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super! Sledeci put dodajem med i boju :)
      EOS kupujem preko vitacost.com i tamo moras da kupis 2 kom od istog ukusa minimum. Cena za ta 2 kom je oko 7$. Shipping je 10$ ali pri prvoj kupovini dobijas kod za popust od 10$ pa ispadne kao da je besplatno slanje. I platices postaru PDV tj. 20% vrednosti paketa :)

      Delete
    2. Hvala sad cu da se bacim na gledanje,mogu sa drugaricom to odraditi samo je bzv sto mora dva ista,a tamo si kuoila i kremu za ruke eos?Volela bi probati pa zato pitam,koliko si cekala paket?Haha imam sto pitanja.

      Delete
    3. Oni imaju za mnoge proizvode taj minimum od 2-3 kom, a tako je i sa EOS-om. Najbolje ti je da se sa drugaricom udruzis. Da, i kreme sam tamo kupovala, kao i penu za brijanje :)
      Ceka se oko 3 nedelje u proseku. Evo ti link od posta u kom sam detaljno pisala o internet kupovini ako imas jos neke nedoumice: http://littleobsessionsbymr.blogspot.com/2015/02/online-shopping.html

      Delete
  2. Vauuu prelako je, a odlicno izgleda. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam anititalenat za sve sto treba da se napravi od kozmetike, pa je cak i meni prelako :)
      Sledeci put cu dodati med i boju kao sto mi je devojka u komentarima iznad preporucila, pa ce biti jos bolje ;)

      Delete
  3. http://onlygirl77.blogspot.com/2015/02/prirodni-piling-za-usne.html
    pogledaj moju jos jednostavniju a podjednako delotvornu smesu :D

    ReplyDelete
  4. :) i ja sam lenja za takve stvari! Pokusavam vec neko vreme da se nateram ( a iskreno, i da se usudim :D ) da napravim secernu pastu za egipatsku depilaciju! Jesi li je ti mozda isprobala?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam. Ovo je bukvalno jedina stvar koju sam pokusala sama da skuckam :)

      Delete