Pages

Monday, April 27, 2015

Empties #12



Ponovo se nakupila kesa praznih bočica, pa je došao red na još jedan "Empties" post u kom ću vam malo bliže predstaviti ove proizvode sa slike. O većini ću danas prvi put govoriti, tako da se pripremite na puno teksta...




Na Nuxe Srbija sajtu sam se prijavila za isprobavanje testera, pa mi je nakon mesec dana stigao paketić sa tri uzorka. Jedan od njih je bilo čuveno suvo ulje koje mi se nalazi na WL za 2015. godinu. Jako mi je drago što su mi baš njega poslali jer sam želela da ga isprobam pre kupovine. Opravdalo je sva moja očekivanja: miris je fantastičan i mene lično asocira na bebi pudere, veoma lako i brzo se upija i ostavlja kožu idealno glatkom i svilenkastom bukvalno 24h. Ovaj tester od 4 ml mi je bio dovoljan za celo telo izuzev butina na koje nanosim neko anticelulit ulje. Nakon odličnih prvih utisaka, nadam se da ću ga uskoro i kupiti. Sastav možete videti ispod.


Sledeća na redu je kupka tj. gel za tuširanje Yves Rocher, koji sam već pominjala u postu o nezi tela (klik). Svideo mi se, ali sam kupila drugi koji nije iz ove kolekcije, već je u pitanju ono njihovo standardno manje pakovanje od 200 ml i deluje mi kremastije od ovog, tako da se radujem i njegovom testiranju. Sastav možete videti klikom na link koji sam već ostavila.

Zatim, tu je i I love... puter za telo sa mirisom vanile i sladoleda, koji sam davno kupila, ali je opsesija The Body Shop i Fennel puterima učinila da ovaj sačeka sa strane. On je dosta manje hranljiv od ovih koje sam spomenula, ali ja ga ipak obožavam, jer sam zahvaljujući njemu zavolela sve što ima vanilu u sebi, pa čak i kad je hrana u pitanju. Nije za najsuvlju kožu, tako da bi on mogao da se koristi i u ostatku godine, a ne samo zimi. Ja ih kupujem na sniženjima, jer smatram da ne vrede 600 dinara, kolika im je redovna cena. Sastav možete videti ispod.


Nastavljamo dalje...


Balea dezodorans sam jedva čekala da potrošim, ne zato što je loš, već zato što je bio u tagu "Potroši 6 do proleća" i puno me je nerviralo što mu nema kraja, a samo sam njega koristila i nijedan drugi. Sam dezodorans nije loš, miris mu je malo jači, ali ako volite malinu, kao ja, onda vam neće predstavljati problem. Bez aluminijumovih soli je, što je dodatni plus (obične antiprespirante sam prestala da koristim). Sama zaštita od neprijatnih mirisa je dobra, tako da je ovo bio jedan solidan proizvod, ali čeka me jos nekoliko koje želim da testiram. Sastav možete videti ispod.


Essence odstranjivač laka za nokte sam kupila zimus u Pečuju i meni je odgovarao. Veoma dobro skida lak i ne isušuje previše zanoktice. Mana mu je preširok otvor, jer sam se svaki put ispolivala njim. Miris je malo jači, nije klasičan za proizvode ovog tipa i meni nije posebno smetao, dok je moj dečko npr. bežao iz stana kada skidam lak sa noktiju. Sastav možete videti ispod.


Tu je i Balea štapić za kupanje koji je nešto poput šumeće kupke. Ubacite ga u kadu dok je punite i on se polako istopi. Ja sam koristila polovinu za jedno kupanje. Miris se gotovo i ne oseti u vodi, a daleko od toga da je samo on dovoljan i da vam ne treba kupka ni tuširanje nakon kupanja. Neću ponoviti kupovinu jer su mi klasične kupke daleko bolje, ponajviše zbog intenzivnijeg mirisa, a to je ono najbitnije što trazim od kupke. Sastav možete videti ispod.


Oral B tečnost za ispiranje usta mi je preporučila jedna čitateljka, kada sam se žalila da mi je Listerin prejak. Ovo mi je najsavršenije sredstvo za ispiranje usta koje sam do sad probala. Ni preblago, ni prejako, a odlično radi svoj posao. Jedina mana mu je cena, jer kada nije na akciji ne isplati se kupiti. Mi stvarno brzo trošimo proizvode ovog tipa pa nam nije baš ekonomično. I dalje ću povremeno kupovati Listerin, ali sam čitala da sa njim treba biti oprezan i ne koristiti ga previše često tj. da su bolja sva blaža sredstva za ispiranje na svakodnevoj bazi. Sastav možete videti ispod.


Preostala su još tri proizvoda...


Essence kremicu za ruke sam kupila u Mađarskoj, takođe. Jako me je oduševila. Očekivala sam vodenu, blagu kremicu koja samo ima lepu ambalažu i zanimljiv miris, a dobila sam jednu veoma hranljivu i kvalitetnu kremu za ruke. Miris mi u početku nije bio najdraži, jer sam ja tek skoro zavolela cimet, a on dominira u odnosu na vanilu. Vremenom sam se navikla i sad mi je žao što sam je potrošila. Ja sam je mazala svega dvaput dnevno i ruke mi ni u jednom trenutku nisu postajale suve. Uveče sam je nanosila u malo debljem sloju i ujutru je koža bila izuzetno nežna. Trenutno koristim drugu verziju "Almond & Cookies" koja mi se još više dopada. Sastav možete videti ispod.


O Estar noćnoj kremi imam napisan post, koji nikako da dođe na red, ali obećavam čitaćete o njoj uskoro. Odlična je, ali neću ništa više da vam sada otkrivam. I tu je još jedna tuba pantenola koji je obavezna stavka u kupatilu i bez kog ne mogu da živim, jer za šta god da zatreba, tu je.

Jeste li koristile nešto od ovoga i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Nuxe, definitivno nesto sto svaka devojka,zena,DAMA,treba da poseduje....a tek suvo ulje,ali sa sljokicama...izvanredno....

    ReplyDelete
  2. Essence krema za ruke mi deluje bas zanimljivo, obozavam cimet, tako da verujem da je miris predivan. :)

    ReplyDelete