Pages

Tuesday, April 7, 2015

Essie: strut your stuff



Trebalo je da novi post izbacim tek sutra, ali kako sam poslednja dva puta pisala o nekozmetičkim temama, red je da se vratim kratkim postom o jednom od mojih najdražih lakova za nokte. Plava je moja omiljena boja i zaista najveći broj lakova u mojoj kolekciji je plavih i mint nijansi raznih intenziteta, od pastelnih do neonskih. Ovaj bih definitivno svrstala u neonce, a boja mu priziva leto i plažu!




Nakon prvog sloja, lak deluje mestimično bledo, ali drugi sloj to odmah ispravi. Boja koja se dobije nakon ta dva sloja u potpunosti odgovara boji u bočici. Essie lakove najviše volim zbog njihove četkice, koja je meni najsavršenija od svih lakova koje sam imala prilike da isprobam. Trajnost laka je bez nadlaka oko 5 dana, a sa nadlakom će vam trajati dokle god vam ne dosadi i sami ne poželite da ga skinete. Cena Essie lakova je nešto ispod 1000 dinara, ali ih ja uvek kupujem na sniženjima, pa sam ovaj tako platila u DM-u oko 600 dinara.


Nemam ništa da dodam o samoj nijansi jer slike zaista prenose realnu boju. Sreća pa kod nas nema svih Essie lakova koji su mi na listi želja jer bih bankrotirala! Nadam se da će uskoro opet sniziti pojedine kolekcije, kako bih ja mogla dodatno da obogatim svoju.

Koje boje su lakovi koje vi najčešće nosite?
Pozdrav :)

P.S. Ne zaboravite da je GIVEAWAY u toku i da ove nedelje možete da osvojite Essence paketić!

10 comments:

  1. Divna nijansa, ne nešto što bi me privuklo kad bih ga pogledala u radnji. Zapisujem! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je za leto :) I ja sam ga slucajno primetila jer uvek gledam pastelne boje kad je Essie u pitanju ;)

      Delete
  2. Volim lakove koji imaju širu četkicu poput OPI, Bourjois ili čak možda najbolja koju sam probala u Golden Rose Rich color. Nisam probala Essie lakove, u kvalitete ne sumnjam , a ova nijansa izgleda sasvim primamljivo za proleće i leto. :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam dosta GR Color Expert lakica ali planiram da kupim i Rich Color jer ih svi hvale... OPI nemam nijedan jer nikako da naletim na neku nijansu koja bi mi se bas bas svidela :)

      Delete
  3. Jel jos traje snizenje? mada kupujem ga i bez snizenja,savrsen je:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Davno sam kupila.. a i razgrabi se sve za par dana :/ Valjda ce biti opet snizenje na leto...

      Delete
  4. Obožavam Essie lakova, a ovaj mi je predivan <3

    ReplyDelete