Pages

Saturday, April 18, 2015

Estar hand & foot cream



Kao što ste već videli na fejsbuku i u prethodnom "New in" postu, dobila sam nekoliko Estar proizvoda. Tri od četiri testiram trenutno, a kako je ova krema već potrošena, red je da o njoj prvo pišem. U pitanju je krema za ruke i stopala čija cena iznosi 420 dinara za pakovanje od 200 ml što je veoma povoljno. Možete je kupiti preko sajta Estar kozmetike. Kakvi su moji utisci o njoj pročitajte u nastavku posta...




Ja sam ovu kremu dobila u vidu uzorka od 15ml pa nemojte da vas zabrine što je brzo potrošena. Koristila sam je svakodnevno, nakon tuširanja kada su stopala omekšana i bolje upijaju svaku kremu. Nisam je koristila za ruke već isključivo kao kremu za stopala jer me kao takva više interesovala. Krema je bele boje, veoma prijatnog i osvežavajućeg mirisa koji zaista ne bih umela bliže da opišem, jer ne ne asocira ni na šta posebno, ali mi se veoma dopao. Tekstura je delom kremasta, delom vazdušasta, veoma lako se razmazuje, pa nije potrebna velika količina proizvoda. Upija se jako brzo što se posebno izdvaja kao plus. Pritom, koža ostane veoma meka i nahranjena, a stopala takođe veoma prijatno mirišu. Uglavnom sam je koristila pred spavanje, mada nije bilo problema ni kada sam je nanosila u sred dana jer je brzoupijajuća, pa se bez problema može nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.


Sastav možete videti na slici iznad.
Nisam se još susrela sa kremom koja nije u grupi veoma masnih, a da ovako lepo hrani kožu. Zato mislim da je idealna i za zimu i za leto. Svakodnevnim korišćenjem sam primetila da mi je koža stopala u dosta boljem stanju i sporije postane isušena, pa sam pilinge proredila na jednom nedeljno. Nakon pilinga se naravno još brže upije i rezultati još više vidljivi. Sve u svemu, ovo je proizvod koji me je oduševio i rado ću kupiti full size bočicu u budućnosti!

Da li ste probale nešto od Estar kozmetike?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Estar, ljubav na prvo mazanje i sve veća ljubav posle svakog narednog, obožavam trenutno svoju kremicu skin regenerator i uživam u njoj a čeka me i buter za telo :)

    ReplyDelete
  2. I ja sam između ostalog dobila tester ove kremice i takođe sam oduševljena. Miris mi se nije baš dopao, malo je jači za moj ukus ali brzo se ublaži. Najbitnije je da je kremica predivna :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste neobican miris, ali meni se svidja... Doduse za ruke volim klasicne vockastei cokoladne mirise, ali za stopala mi se cini odlican :)

      Delete