Pages

Thursday, April 23, 2015

Eucerin wash lotion



Ovaj losion za pranje lica i tela sam kupila pre odredjenog vremena i strpljivo je čekao svoj red. Priznaću i zašto. Verovala sam da ne može jedan proizvod podjenako dobro da čisti oboje i plašila sam se da mi ne isuši lice, jer znam da ima devojaka kojima se to desilo. Ali, ipak sam prelomila i kupila ga, pa sam planirala da ako se ne pokaže kao dobra umivalica, počnem da ga koristim kao gel za tuširanje. Kupila sam ga u Srbotrade apoteci (kao i sve ostalo, jer pored toga što je najpovoljnija, najbliža mi je) po ceni od oko 400 dinara za 200 ml proizvoda.




Pakovanje bi bilo dosta praktičnije da ima pumpicu, ali dobro. Nije previše redak, pa bez poteškoća kontrolišem količinu pri upotrebi. Ja sam ga koristila samo za pranje lica ujutru i uveče, tako da ne mogu govoriti kakav je u nezi tela. Da, to znači da mi je odgovarao i da sam ga upotrebljavala baš onako kako sam planirala kada sam ga kupila. Blagog je mirisa, skoro pa providan, potrebna je mala količina jer veoma lepo zapeni. Ne znam kakav je u dodiru sa očima, jer se umivam zatvorenih očiju zbog negativnih iskustava iz prošlosti (više ne smem da ih otvaram :)). Ono što je najbitnije i što je bila moja jedina strepnja jeste to da NE isušuje kožu. Čak mi se često učini kako nisam isprala do kraja jer je koža veoma glatka, a onda kada se pogledam u ogledalo shvatim da nema ni traga peni. Tako da me je zaista oduševio.


Sastav možete videti na slici iznad.
Utisak nakon skoro mesec dana korišćenja je 100% pozitivan. Iako ima puno gelova i pena za umivanje na tržištu, a ja uvek volim da probam nove stvari, sigurna sam da ću se ovom proizvodu vratiti u budućnosti.

Šta vi koristite za pranje lica?
Pozdrav :)

3 comments:

  1. ja koristim roze bioten,prezadovoljna sam,mada Eucerin je uglavnom super,probacu i ovo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roze Bioten je kupljen i ceka da potrosim ovaj gel :)

      Delete
  2. Odlicno, dobro je da ne isusuje kozu, moracu da ga probam. :)

    ReplyDelete