Pages

Friday, April 10, 2015

La Roche- Posay BB cream



Ovaj proizvod sam dobila na testiranje preko bloga Mrs. Fox pre izvesnog vremena. Kasnim sa recenzijom jer nisam bila najredovnija pri korišćenju. Ovaj proizvod sam čak bila stavila u "Tag: Potroši 6 do proleća" ali nisam bila uspešna. Prosto, neke druge kreme su mi se više svidele pa sam ih samim tim češće koristila od ove. Međutim, to ne znači da je ova krema loša, već da ja jednostavno preferiram CC kreme u odnosu na BB kreme.




Moja Hydreane BB krema je u svetlijoj nijansi koja mi u potpunosti odgovara. Miris je blag i veoma prijatan i već ranije sam ga zavolela kada sam koristila Hydreane Legere kremu za lice (koja mi je najdraža od svih do sad). Ova BB krema ima veoma slabu pokrivnu moć, tako da ukoliko očekujete da ona bilo kakve nepravilnosti prekrije, razočaraćete se. Moje lice nije problematično, pa za svakodnevno šminkanje uglavnom i koristim tonirane kreme, pošto su mi jedino podočnjaci izraženi (a na njih svakako ide korektor). Hydreane BB krema da licu lepu svežinu, nema nepotrebnog sjaja, pa nemam ni potrebu da stavljam matirajući puder preko. Veoma je lagana, potpuno se stopi sa mojim tenom i zaista je osećaj isti kao da ste naneli običnu kremu za lice. 


Sastav možete videti na slici iznad. 
Nisam sigurna da bih je sama kupila, tako da mi je drago što sam imala priliku da je isprobam. Ne mogu reći da sam nezadovoljna, jer nisam ni očekivala prekrivnu moć, ali ipak moram da dodam da je neću ponovo nabavljati. Meni definitivno više odgovaraju CC kreme, tako da njih nastavljam da koristim pri svakodnevnom šminkanju. 

Volite li više BB ili CC kreme?
Pozdrav :)

P.S. GIVEAWAY je u toku, prijavite se!

14 comments:

  1. Cele zime sam je koristila, kada sam išla napolje, božanstvena je i štiti od svih štetnih uticaja, vetar, zima i slično , moja jedina zamerka je jako loša prekrivenost ali ok to joj i nije svrha, sve ostalo za 5 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da... Nista ne pokriva, zato sam i napisala da znaju devojke koje to traze da ce ostati razocarane, a nije ni jeftina da bi se gresilo. I mene je lepo sluzila tokom zime, ali ipak prednost dajem Bioten i Bourjois CC kremama :)

      Delete
    2. Bioten je numero uno za sada , slažem se skroz, ovu drugu još nisam probalal :*

      Delete
  2. Ne koristim ni BB ni CC kreme, tako da nemam favorita :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ih skoro zavolela jer sam ranije imala pehove sa izborom nijanse. Sada kada sam kupila dobre nijanse, puder ne koristim vise na svekonevnoj bazi, vec samo tonirane kreme i rekla bih da mi prijaju :)

      Delete
  3. Više volim BB kreme a imala sam priliku isprobati nekoliko testera ove kreme i čini mi se odlična za potrebe moje kože. Ipak, najbolja BB krema mi je Avonova Anew krema koja mi savršeno odgovara i nastavit ću ju kupovati dok god ju budu proizvodili! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nju nisam isprobala. Imala sam neku Maybelline kad su se tek pojavile ali sam promasila nijansu pa je nisam ni koristila :)

      Delete
  4. Imala sam lose iskustvo sa Garnier BB kremom, lice mi je postalo uzasno od nje i od tada sam vrlo skrepticna po pitanju BB i CC krema. Mada sam videla da vecina hvali ovu kremicu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako je prijatna za lice ali je prekrivna moc bas slaba pa ne vidim neku razliku kad nanesem nju i obicnu kremu. Bioten i Bourjois CC kreme su mi super :)

      Delete
  5. Volim BB i CC kreme jer obično sadrže faktor (ne znam je li ova krema ima faktor), pa ih počnem koristiti sa prvim proljetnim danima. Od BB krema najbolja mi je azijksa BB krema Misha, a od CC najbolja mi je Clinique

    ReplyDelete
  6. Ja sam pri kraju Garnier-ove BB kremice, pa razmisljam da li da ponovo uzmem nju, posto mi je odlicna bila, ili da uzmem neku drugu! Vidim da predlazes Teodori Bioten, mogla bi nju mozda da probam! Ja nisam imala problema sa licem dok sam Garnier koristila, super mi je bila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bioten je odlicna za suvlju kozu, a kako moja vise to nije dolaskom proleca, sada mi je idealna Bourjois koja ima i najvecu pokrivnu moc od svih koje sam probala :)

      Delete