Pages

Saturday, April 11, 2015

New in #9



Prethodni "New in" post je bio preobiman, samim tim i nepregledan, pa sam odlučila da ih od sad pravim čim se sakupi petnaestak proizvoda. Ukoliko me pratite na fejsbuku ili instagramu već ste imale prilike da vidite neke od noviteta, ali sada ću vam ih malo bliže predstaviti. Ovako možete saznati koje recenzije vas očekuju u budućnosti, kako budem počela da testiram proizvode sa slike.




U Liliju je trenutno akcija na Bioten proizvode gde treći kupljeni (najjeftiniji) dobijate gratis tj. za dinar. Ja sam želela da isprobam anticelulit kremu, ali kako nje nije bilo uzela sam provereno- maramice za lice. One su bile u duplom pakovanju (1+1 gratis) tako da sam za 1 dinar dobila dva pakovanja. Ove još uvek nisam probala, ali planiram čim potrošim maramice od dunje koje imam načete.
Zeleni gel za umivanje sam ranije koristila i odgovarao mi je. Pred kraj tube koža je počela da mi zateže od njega, pa sam odlučila da kupim ovaj drugi, namenjen za suvu kožu. Cena mu je bila oko 250 dinara. Čim dođe na red, pisaću vam o njemu.
Krema za lice mi, priznajem, trenutno ne treba jer je imam, ali nisam mogla da odolim, a da ne kupim ovu novu za normalnu/ mešovitu kožu. Dolazi u pakovanju od 50 ml i košta oko 500 dinara. Sviđa mi se što su počeli da izbacuju nove proizvode, jer sam bila zadovoljna svim stvarčicama koje sam do sad probala.


Estar kozmetika je nešto za šta sam već poodavno čula, ali nikako da dođe na red da nešto i naručim. Kada su objavili na fejsbuku da šalju testere ukoliko želite nešto da probate, odlučila sam da iskoristim tu priliku. Nažalost, retko ko danas ima takvu politiku. A najnormanije je da ukoliko potrošač želi tester, da može bez problema da ga dobije. Tako je meni draga Tamara iz Estra poslala ovaj divan paketić u kome su se našla čak dva full size proizvoda na čemu sam posebno zahvalna. Isprobala sam sve sem gela za područje oko očiju i ne mogu vam objasniti moje oduševljenje. Uskoro ćete čitati recenzije, ali da znate- utisci su 100% pozitivni!!!


Otišla sam u Ušće po L'Occitane koferče, ali kada sam videla koliko su minijaturni proizvodi u njemu, odustala sam. Alternativa je bio Yves Rocher čiji sam gel za tuširanje upravo potrošila, pa reših da malo obnovim zalihe. Izabrala sam piling od kupine koji je bio na akciji i plaćen je 530 dinara  i kremu za tuširanje od makadamije po ceni od 320 dinara. Piling nisam pomirisala jer ima zaštitnu foliju, ali na osnovu drugih proizvoda sa mirisom kupine, sam shvatila da će mi se svideti. Krema za tuširanje miriše fenomenalno, a kako volim te orašaste mirise, bila je logičan izbor.


Naravno, nijedan mesec ne može da prođe bez par stvarčica iz Avon-a. Čak i kada kažem sebi kako mi ništa ne treba i kako samo iz navike prelistavam katalog, uvek nađem nešto što mi momentalno "treba". Sada sam se odlučila za peel off masku, piling za telo i ulje u spreju. 
Masku ću testirati već za koji dan jer mi je Freeman-ova od krastavca pri kraju, tako da očekujte utiske u vidu recenzije kao i do sad. Cena joj je bila oko 300 dinara. Piling (470 dinara) ću isprobati već danas i jedva čekam jer mnooogo dobro miriše, a ulje (300 dinara) sam probala i obećava. Planiram da ga koristim kada počnu vrućine i kada ne mogu da mažem losione i mleka da se ne bih topila :)


Sada su na redu tri proizvoda koja sam dobila na poklon. Svi znaju koliko volim Eucerin, tako da je jasno da se oduševim svaki put kada kupim ili dobijem nešto od Eucerinovih proizvoda. Na slici možete videti losion za telo i mleko za čišćenje lica. Mleka sporije trošim jer ih ne koristim svakodnevno, a ovo ću probati čim potrošim Vichy koje trenutno koristim i o kom vam uskoro pišem. 
Bioderma micelarnu sam (opet :)) dobila u njihovoj nagradnoj igri na fejsbuku u kojoj sam poslala fotografiju, a ona im se očigledno svidela. Kako imam nenačeto veće pakovanje od 250 ml, ovo malo ću čuvati za letovanje jer je veoma praktično za put.


I za kraj tu su tri "sitnice". Majka me je iznenadila novom Maybelline maskarom, jer zna koliko ih volim. Jedva izdržavam da je ne otvorim, ali čekam da potrošim jednu od dve koje trenutno koristim, kako se ne bi sušila. Čitala sam različite recenzije, nekom odgovara, nekom ne, tako da me baš zanima kako će se pokazati na mojim trepavicama. Cena joj je bila oko 700 dinara.
Kao što sam na fejsbuk stranici napisala, red je bio da probam konačno Morgan Taylor lakove o kojima sam dosta čitala. Kada sam videla da su sniženi 30% odlučila sam da se počastim sa dva komada. Iako sam otišla sa ciljem da kupim druge dve nijanse kojih nije bilo, lako sam se snašla jer imaju predivan izbor boja. Izabrala sam jedan iz Cinderella kolekcije pod nazivom "watch your step sister" i drugi iz stalne postavke pod nazivom "gotta have hue".

***SREĆAN USKRS SVIMA!!!***
Uživajte sa porodicom, napunite baterije, dooobro klopajte, a ja se vraćam u ponedeljak sa novim postom!

Kako vam se čine moji noviteti i jeste li probale nešto od ovoga?
Pozdrav :)

P.S. Essence GIVEAWAY se završava sutra u ponoć. Prijavite se ako već niste!

10 comments:

  1. Estar je ljubav na prvo mazanje i meni i mužu kolekcija koju je on dobio, Avon , Bioten, YR sve savršeno nema greške :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne bih se mogla više složiti za Estar! Za ostalo nisam previše ekspernemtisala, samo već provereno :))

      Delete
  2. Eucerin ima dobre proizvode, ja sam zadovoljna njima i bioten ima jako dobre kreme za ruke :)
    Super post !

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biotenove kreme za ruke obozavam. Samo sam njih koristila ove zime :)

      Delete
  3. I ja volim Bioten,a Eucerin bih volela da probam ali je na zalost skupo za mene

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja Eucerin kupujem u Srbotrade apoteci kad je promocija jer su cene nize cak 37% pa mi se isplati :) Bioten je odlican!

      Delete
  4. Lakovi su super, bas lepo izgledaju ove nijanse. :D

    ReplyDelete
  5. Svegaaaaaaaaaaaa... Eucerin proizvodi su predobri, a turisiralica yves rocher je nesto najbolje na svijetu!!!

    ReplyDelete