Pages

Saturday, May 30, 2015

Avon Heavenly Hydration face mask



Verujem da vas ne čudi što opet čitate recenziju maske za lice jer znate da su mi omiljeni proizvod i da se uvek jako radujem isprobavanju novih. Ovog puta predstavljam vam jednu hidrirajuću masku iz Avon-a. U pitanju je maska iz linije Planet Spa u okviru koje možete naći mnoge jako kvalitetne proizvode. Cena tube od 75 ml je bila nešto ispod 300 dinara na akciji.




Za razliku od prethodne hidrirajuće maske iz Planet Spa linije (klik) kojom nisam bila baš zadovoljna, ova je ostavila bolji utisak. Miriše identično kao i ulje za lice o kom sam pisala posebnu recenziju (ovde) i to je miris koji jeste malo jači, ali se meni veoma sviđa. Iako je to ulje prestalo da mi odgovara i uklonjeno je iz noćne nege lica, odlučila sam da ovoj maski dam šansu i nisam pogrešila. Moje lice je dosta bolje upije nego prethodnu sa akai bobicama, za koju sam imala osećaj da samo "sedi" na licu i lepo miriše. Kod ove vidim i efekat hidriranja. Sama maska je nešto između kreme i gela, a imam i utisak da pomalo i hladi lice, tako da je dobra za ovaj topliji period godine.


Sastav možete videti na slici iznad.
Za kraj ću reći da sam generalno zadovoljna ovom maskom, iako sam bila bez velikih očekivanja. Sledeća hidrirajuća maska koju želim da probam je Freeman, a kao što znate, njihove maske su mi omiljene i nijedna do sad me nije razočarala. Radujem se njenom testiranju i poređenjem sa ove dve Avon Planet Spa maske.

Koje su vaše omiljene maske za hidrataciju lica?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Imala sam ovu masku i bila mi se super, odgovarala mi je. Sada najradije koristim Dr. Colic maske jer su veoma prakticne, a i zadovoljna sam kako deluju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam pre neki dan Colic masku i bice o njoj u sledecem Empties postu ;)

      Delete
  2. Imam i ja ovu, sedi u ormariću sa kozmetikom koju nisam otvorila. Nikako da je probam. Čitala sam dosta pozitivnih recenzija, pa bih mogla uskoro i ja da se bacim na testiranje. :)

    ReplyDelete