Pages

Wednesday, June 10, 2015

Weleda iris night cream



Utisci se još uvek sležu, ali je bitno da je "najlepši dan u životu", zaista bio najlepši. Greše kada kažu da se mladenci ne provedu na svojoj svadbi. Nama je bilo fenomenalno i žao nam je što nije trajalo još koji dan, haha. Šalu na stranu, još uvek sam prilično umorna i ne osećam noge, ali dobro. Vraćam se nakon pauze postom o kremi za lice koju koristim već više od mesec dana. U pitanju je Weleda noćna krema sa irisom za suvu i dehidriranu kožu. Cena ove Weleda kreme je oko 1000 dinara u Srbotrade apoteci.



Krema dolazi u tubi, klasičnoj za sve Weleda proizvode, koja sadrži 30 ml. To vam se možda čini kao malo, ali kako je krema jako masna potrebna je mala količina i ja vidim da se troši istom brzinom kao kreme od 40 ml koje sam ranije koristila. Miris je prilično jak, što je i normalno za prirodan proizvod. Međutim, verujem da se ovaj miris sigurno ne bi svima svideo, pa vam savetujem da potražite tester pre kupovine kako biste videli da li će vam smetati. Meni nije najomiljeniji, ali mi ne smeta, jer znam da je pitanju jako kvalitetan proizvod, pa sam ga zanemarila u oceni ove kreme.


Iako je gusta, veoma lako se razmazuje i brzo upija. Moja koža je normalna, ali volim da za noćnu negu izaberem kremu koja je namenjena suvoj, kako bi je lepo nahranila tokom noći. Lice bude masno samo prvih nekoliko minuta, a onda polako počne da upija kremu pa taj osećaj brzo nestane. U danima kada mi je koža nešto više dehidrirana, lice je upija momentalno. Ujutru mi koža bude izuzetno nežna i može da podnese čak i ako u žurbi slučajno zaboravim da nanesem dnevnu kremu. To se dešava onda kada moram da izađem iz kuće odmah, a nemam vremena da čekam da se ona upije, pa nakon seruma nanosim direktno CC ili BB kreme. Sastav možete videti klikom na sliku iznad.

Sve u svemu, ovo je jedna veoma kvalitetna krema i smatram da i te kako vredi tih 1000 dinara, a i više. Koristim i dnevni fluid iz iste linije za normalnu do mešovitu kožu, ali o njemu ne mogu još da pišem, pošto nije proslo mesec dana, koliko dajem proizvodima za lice da se pokažu.

Koje Weleda proizvode biste mi jos preporučili?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Svaki put zakasnim i bude rasprodato sve sto zelim u Budi lepa outletu :/

    ReplyDelete
  2. Odlican post, nisam je probala ranije ali si me zainteresovala ovom recenzijom. Deluje mi sjajno. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj ako budes imala prilike, samo obrati paznju na to hoce li ti se miris svideti :)

      Delete
  3. Weleda ulje za čišćenje lica je lepo (u plavoj staklenoj bočici). :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete