Pages

Wednesday, July 1, 2015

iHerb haul #5



Ponovo je tu ulov sa sajta iHerb ali ovog puta vam predstavljam dosta manji paketić u kom takoreći i nema preparative koja je uvek bila primarna. Sada sam kupila samo nekoliko stvari koje su mi zaista bile neophone, pa je kutija u kojoj je paket stigao bila dosta manja. Da li je to razlog što mi po prvi put nije naplaćen PDV za paket iz Amerike, ne znam, ali je svakako jako lepo kada ne morate poštaru ništa da doplaćujete. Šta se sve nalazi u paketiću, detaljnije pogledajte u nastavku posta...




Tu su, naravno, voljene Real Techniques četke za šminkanje. Znate da sam se nedavno na fejsbuk stranici žalila na ispadanje dlaka iz Expert Face Brush (klik) ali javili su mi se iz iHerb-a i radimo na rešenju problema (bravo za njih!). Ovog puta sam se odlučila za dve četke: setting brush (8 $) & blush brush (9 $). Prvu planiram da koristim za setovanje korektora ispod očiju matirajućim puderom, kao i za nanošenje hajlajta na jagodice, dok je druga jako poznata četka za rumenilo, koja mi za sad deluje da ce moći da služi i za konture tj. bronzer, ali detaljnije ću vam pisati čim ih isprobam. Ono što za sad mogu da kažem jeste da im je dlaka veoma meka, nežne su u dodiru sa kožom, tako da u njihov kvalitet i recenzije drugih blogerki nikako ne sumnjam. Nadam se da neću biti ponovo baksuz da mi zapadne neka lošeg kvaliteta iz koje ispadaju dlake. Videćemo! 


Zatim tu su dve dvostrane četkice za oči brenda EcoTools koji se može kupiti i u našim DMovima. Nisam sigurna da li imaju baš ovaj set, ali sam viđala razne, po dosta višim cenama od onih u Americi. Na svakoj piše koja strana je namenjena za šta, pa tako na gornjoj sa slike piše "define" i "shade", a na donjoj "blend" i "smudge". Dolaze u platnenoj "kesici" i mislim da su jako zgodne za putovanja, jer će vam sa ovim setom teško zafaliti pribor za šminkanje očiju. Cena je bila 6 $. Dlaka je prilično meka, i iako ih nisam do sad isprobala, verujem da će biti uživanje raditi sa njima. Čim ih testiram, podeliću utiske sa vama!


Naravno, opet sam kupila nešto iz sekcije "Trials" a ovog puta su to druge dve maske za lice u vidu vlažne maramice, jedna sa biljnim ekstraktima, a druga sa narom. Cena kutije sa dve maske je samo 0.5 $. Kada kupujete na iHerb-u cena dostave zavisi od cene paketa, tj. što više kupite, dostava će manje koštati, ali takođe treba voditi računa i o težini paketa jer ona povećava cenu šipinga! Ja sam ovo labelo uzela samo kako bi mi dostava bila niža (2 $) na osnovu cene, a opet nisam preterala ni sa težinom jer je ono jako lagano. Cena Sierra Bees balzama za usne od vanile je samo 0.95 $. Kao poklon su mi poslali ove tri zelene merice: za kašičicu, kašiku i 1/4 šolje. Lep gest!

Kako vam se čine stvarčice koje sam kupila i naručujete li vi sa ovog sajta?
Podestite se mog posta o internet kupovini ako imate neke nedoumice: klik.
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Bas bedak za Expert Face Brush...ja moju sa tog sajta imam tri godine i nijedna dlacica nije ispala...super sto ce se to resiti...ova za rumenilo je takodje odlicna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas me zanima da vidim sta ce biti na kraju sa situacijom vezanom za Expert Face Brush... javili su mi se i treba da sacekam 48h da srede tj. koliko sam za sada ukapirala, bice mi vracene pare... Videcemo :) Bilo mi je jako cudno kad je pocelo da se desava linjanje, jer mi se kineski set sa Alija i dalje fantasticno drzi, a ona ne... Nadam se da se nece isti peh ponoviti sa ove dve :D

      Delete