Pages

Sunday, September 6, 2015

Freeman foot scrub



Znate i sami da pilinge obožavam, bili oni za telo, lice ili stopala. Do sada sam uglavnom bila verna Avon-ovoj Foot Works liniji kada je pedikir u pitanju, ali kako su mi Freeman proizvodi za lice svi do jednog bili odlični, odlučila sam da probam ovaj piling za stopala. U tubi dobijete čak 150 ml proizvoda, a cena je oko 500-600 dinara, mada sam ja svoj kupila na sniženju za oko 350 dinara. Da li je opravdao očekivanja koja imam od Freeman proizvoda, saznaćete u nastavku...




Količina koja se dobije će vam zaista dugo potrajati, pošto ovo nije proizvod koji se svakodnevno koristi. Ja piling radim u proseku jednom u pet dana i ne osecam potrebu za češćim korišćenjem ovog proizvoda jer odlično uradi svoj posao, a u međuvremenu su tu kreme da moju kožu stopala održavaju mekom. Miris mu je jako prijatan i blag, a šljiva i nana se savršeno slažu. Boja mu je ljubičasta i sadrži baš dosta piling čestica koje mogu slobodno svrstati u jaču kategoriju. Ja ga koristim na sledeći način: na mokra stopala (koja su bila 10ak minuta u toploj kupki) nanosim piling i blago trljam rukom, a potom prelazim na turpiju dok je piling na stopalima i samim tim pojačavam dejstvo. Na slici ispod možete videti sastav proizvoda.


Koža zaista bude jako, jako meka i veoma brzo upije kremu koju potom nanesete bez obzira na to koliko je ona masna. Mogu slobodno reći da je dosta bolji od Avon pilinga, a mnoge sam isprobala. Čini mi se da postoji još jedna verzija, sa čajnim bobicama, koju ću rado sledeći put isprobati. Možete ga nabaviti u DM-u, dok se druga verzija, čini mi se, može kupiti samo preko Kozmetike Teatar. Ovaj proizvod je svakako moja topla preporuka!


Nemojte da vas slika iznad zavara- zrnca su jaaako sitna i većina se ne vidi, ali čim počnete da radite piling, shvatite koliko ih ima i da odlično rade svoj posao.

Koji je vas omiljeni piling za stopala?
Pozdrav :)

2 comments: