Pages

Friday, February 12, 2016

Purity Box: Happy Valentine's Day



Iako sam znala da će stići ovih dana, bila sam jako uzbuđena kada je kurir pozvao. Rekla sam ranije da nikada ne bih naručivala mesečne kutije, ali to se odnosilo samo na one gde je sadržaj tajna. Ukoliko znam za šta dajem novac, rado ću učestvovati u ovakvom projektu. Posebno, ukoliko je sama kutija isplativa u onoj meri u kojoj je ova... U pitanju je Purity Box čija je cena za ovaj specijalni "ljubavni" mesec iznosila 1900 dinara, dok je inače povoljnija. No, čim budete bacili pogled na sadržaj, shvatićete da je viša cena potpuno opravdana i da je Staša izabrala fantastične proizvode!




Sama kutija je veoma kvalitetna, od čvrstog kartona i po njoj su ispisani razni ljubavni citati što je skladu sa temom. U njoj se ovog puta nalazi čak 6 full size proizvoda, što je zaista zapanjujuće ako pogledam iskustva devojaka sa sličnim kutijama. Pored toga, tu su dva testera i jedan vaučer. U ovom postu ću vam predstaviti proizvode koji se nalaze unutra, a o prva tri svakako planiram i recenzije čim dođu na red na korišćenje tj. čim steknem utiske. 


Kao prvi proizvod tu je Nikel ružina kupka za lice i telo. Pakovanje sadrži 200 ml proizvoda i cena mu je 1300 dinara. Pošto je u pitanju skuplji proizvod i brend za koji sam čula samo reči hvale, ja ću ovu kupku koristiti samo za lice, jer mi je žao da je koristim za telo. Proizvođač obećava nežno čišćenje kože od nečistoća i ostataka šminke, kao i to da ne pecka kada uđe u oči. Jedva čekam da je probam i prenesem vam svoje utiske, ali kako sam tek načela Bioten gel za umivanje, moraće malo da pričeka.


Tu je još jedan Nikel proizvod i to ulje za otklanjanje šminke sa očiju. Balea dvofazno sredstvo mi je pri kraju, pa ću ga uskoro isprobati. Ono što za sada mogu da kažem je to da je takođe u pitanju dvofazna formula i da je jako, jako gusto. I ovaj proizvod bi trebalo da je namenjen onima sa osetljivom kožom i očima. Sadrži ricinusovo ulje koje pospešuje i rast trepavica, tako da definitivno obećava. U staklenoj bočici dolazi 100 ml proizvoda i cena mu je 1900 dinara, tako da ono samo isplaćuje ovu kutiju.


Proizvod koji je presudio kada je moje naručivanje Puruty Box-a u pitanju je definitivno Angel Therapy maska za oštećenu kosu. Ona mi je svakako bila naredna na listi želja i jako sam srećna što je konačno moja. Nisam sigurna koja joj je cena, ali mislim da košta nešto preko 1100 dinara. Pakovanje je prilično veliko i mislim da će 300 ml dugo potrajati. Znam da su je mnoge blogokoleginice hvalile i nadam se da ću uskoro i ja biti jedna od njih. Ne sumnjam da je ovo odličan proizvod.


Preostala tri full size proizvoda su sitnice, ali i te kako lepe. U kutiji su se našli MayaM balzam za usne (300 din), koji nisam još uvek probala, ali neutralnog je mirisa i deluje hranljivo, Lumika plutajuća sveća (400 din), koju planiram večeras da isprobam, a sudeći po tome koliko volim sveće, vidim da ćemo se lepo družiti i Škrabac bedž (150 din) koji od juče krasi moj neseser. Preslatko!


I za kraj, tu su testeri i vaučer. Od testera sam dobila Givenchy Dahlia Divin parfem (1 ml), koji nije 100% po mom ukusu, ali zato je tu tester pa mi se mišljenje možda i promeni (ne bi bilo prvi put) i Nikel Royal Body mleko za telo (30 ml) koje miriše identično poput jafa keksa i planiram da ga isprobam u narednih par dana pa ću vam utiske preneti u narednom "Empties" postu. Vaučer za Flower House je jedino razočaranje jer se za tih 1500 dinara tamo ne može kupiti ni najmanja sitnica, već je neophodno dodati minimum 4200 dinara za buket tj. kutiju ruza. Volela bih da su napravili neke mini, mini verzije svojih proizvoda, jer smatram da je glupo davati vaučer za nešto što 99% nas ne može ili ne želi da priušti. Ja pri tom, i nisam preterani ljubitelj cveća, tako da ne bih doplaćivala, čak i da je manji iznos u pitanju.

Sve u svemu prezadovoljna sam ovom kutijom i jako sam srećna što sam na vreme poručila jer su količine ograničene. Kao što rekoh na početku, Staša je napravila pravi izbor proizvoda koji vrede dosta više, pa mi je još draže što ću ih isprobati. U regularnim kutijama često bude i proizvod za bebe, tako da se nadam da ću i u budućnosti poručivati Purity Box, kada nas budu dve :)

Da li ste poručivale Purity Box ranije i kako vam se čini ovo specijalno izdanje?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Ja sam porucila svoju i jos je cekam..Najvise zbog maske i kupke..a sta je sa vaucerom za keratinsko ispravljanje u Belleza salonu? tome sam se radovala, a vidim po unboxing recenzijama da ga niko nije ni dobio..steta za ovaj vaucer za cvece, nadala sam se da cu ga iskoristiti za poklon :( Inace imam sjajno misljenje o Purity Box-u, uvek pratim sta ima u njemu ali ga nisam narucivala do sada jer sam se opekla na Glam Box :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam dobila taj vaucer za frizera ali videh da ima ko jeste... U svakom slucaju ga ne bih koristila ali nikad mi nije jasno sto ne posalju svima isti broj stvari :/ Ruze su preskupe i cisto sumnjam da ce iko i iskoristiti taj vaucer...

      Delete