Pages

Thursday, March 31, 2016

Avon Planet Spa "Treasures Of The Desert" body moisturiser



Danas vam pišem o kremi za telo koju sam naručila misleći da je u pitanju puter. Kada sam je otvorila shvatila sam da sam pogresila, ali svakako nisam bila ni malo razočarana jer inače jako volim Planet Spa liniju proizvoda. Cena joj je tada bila oko 400 dinara, a varira od kataloga do kataloga. Dolazi u klasičnom pakovanju od 200 ml sa zaštitnom folijom ispod poklopca pa ste sigurni da je niko pre vas nije otvarao.




Čim sam je otvorila uočila sam predivan miris argana, a kako ja volim mlečne, zimske mirise, jasno vam je zašto mi se ovaj toliko svideo. Krema je srednje gustine, bež boje, sa sitnim narandžastim zrncima u sebi. Upravo ta zrnca su marokansko arganovo ulje i u pitanju su kuglice koje puknu dok kremu utrljavate u kožu a potom se i same razmažu. Iako je u pitanju krema smatram da podjednako dobro neguje kožu kao njihovi puteri. Miris se dugo zadrži na koži. a i na odeći. Moja koža, koja je inače suva, je odlično hidrirana do sledećeg tuširanja. 


Sastav možete videti na slici iznad.
Kao i velikom većinom Planet Spa proizvoda ja sam ovom kremom prezadovoljna i žao mi je što sam joj ugledala dno. Imam kupljen i njihov čokoladni sufle za telo o kom ću vam takođe pisati čim ga testiram. Iako deluju skuplje u odnosu na ostatak proizvoda iz brošure, Planet Spa linija definitivno svaki put opravda svoju cenu!

Koja je vaša omiljena mazalica iz "luksuzne" Avonove kolekcije?
Pozdrav :)

5 comments: