Pages

Friday, July 8, 2016

MAC Candy Yum Yum



Kada sam pre nešto više od dve godine počela da nosim karmine, nisam ni u snu mogla da zamislim sebe sa nekom jarkom bojom na usnama. Onda sam kupila svoj prvi crveni karmin! I dalje se kajem što nisam skupila pare za Ruby Woo jer mi je još uvek baš on velika želja, ali sam obećala sebi da neću gomilati gotovo iste nijanse. Zato, kad god treba da uložim u ruž (a kupovinu u MAC-u smatram ulaganjem s obzirom na cenu) ja dobro razmislim, pregledam puuuno videa na youtube-u i još više svočeva na internetu. Cena mu je 2600 dinara i može se kupiti samo u MAC radnji u Ušću (ne nasedajte na priče o "originalima" preko fejsbuka/ instagrama koji su kupljeni na "sniženjima" u Americi, jer MAC ima gotovo identične cene u celom svetu- mada su kod nas malo jače- i nema rasprodaja kao kod nekih drugih brendova).




Ovaj karmin sam prvo stidljivo gledala na drugim devojkama dok se nisam odvažila da ga i sama kupim. Nisam bila sigurna koliko ću moći da iznesem toliko drečavu nijansu. A onda sam odlučila da se poigram sa bojama, izađem iz zone komfora i kupim ga. Ovo je pravi neon pink ruž! Završnica je mat i daleko je ugodniji na usnama od retro mat karmina (a imam ih dva pa mogu realno da uporedim). Oduševljena sam pigmentacijom, nanošenjem, osećajem na usnama i naravno trajnošću. Pogodili ste- već tragam za narednim MAC karminom mat završnice! 
Nažalost, nisam sigurna koliko će slike realno preneti boju, ali zbog brojnih obaveza oko bebe nisam u mogućnosti da posvetim onoliko vremena slikanju ruževa, koliko sam ranije. Uglavnom, tu su slike napolju i unutra na dnevnom svetlu, a uvek možete na internetu potražiti još gomilu svočeva. U svakom slučaju, ovo je prava letnja "vrišteća" nijansa.


Kao i sa ostalim MAC karminima, mislim da sam odlično uložila novac, jer kada skupo platim proizvod koji traje dugo koliko karmin traje, nikada mi ne bude žao. Ono najbitnije je da ne moram da razmišljam se dešava sa mojim usnama kada jedem i pijem jer znam da on ostaje na mestu. Ukoliko baš imate ručak koji se sastoji iz 3 predjela i 5 glavnih jela (poput srpske slave, hehe) predlažem da ga prvo potpuno uklonite pa ponovo nanesete, jer će jedino tako izgledati uredno. Za to bi najbolje bilo da koristite dvofazni odstranjivač šminke.

Koji je vaš omiljeni neon karmin za leto?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Bas si ga predstavila lepo, i odlicno ti stoji. Ne brini za slike, super se vidi ta divna nijansa :)

    ReplyDelete
  2. Nijansa odlicno izgleda, super je za leto. :D

    ReplyDelete