Pages

Thursday, July 14, 2016

New in #15



Ne mogu da poverujem koliko je vremena prošlo od poslednjeg posta sa novitetima. Nije da nisam kupovala, već mi je falilo energije i vremena da napišem ovaj tip posta, jer je najčešće jako dug. Neki od proizvoda sa slike za mene nisu noviteti jer ih koristim već duže vreme, ali tu su kao najava za recenzije koje vas očekuju u budućnosti. Šta sam sve to kupila u poslednjih mesec- dva pogledajte detaljnije u nastavku posta.



Proizvodi za sunčanje


Carroten kupujem već godinama, pa je ovog leta tako. Već sam spominjala ovaj proizvod u postu sa favoritima, pa neću da dužim. Koristi ga muž, na istetoviranoj ruci, pa ću krajem leta preneti konačne utiske. Dolazi u staklenoj bočici (koja nije baš najidealnija za plažu, ali kako ne idemo na more, ne predstavlja problem) od 125 ml a cena mu je 400 dinara. 

Kada je u pitanju zaštita lica od sunca odlučila sam se za Sun Dance fluid sa spf 50. Iako ne izlazim iz kuće po jakom suncu, uvek zaštitim lice najvećim faktorom. Što je sigurno, sigurno je! Pakovanje sadrži 50 ml proizvoda i košta oko 500 dinara. Svakako planiram recenziju krajem leta.

Eucerin gel- kremu za sunčanje sam koristila i prošle godine ali sa spf 25. Ovog puta sam se opredelila za spf 50 jer za razliku od tada, sad nemam nikakvu osnovu, pa ne bih opekotine. Meni zaista pomaže kod alergije i nemam nameru da je menjam. Cena je oko 1500 dinara u Srbotrade apoteci. Meni 150 ml potraje celo leto jer je mažem samo na gornji deo tela, sklon alergiji.

Sun Dance losion sa mirisom kokosa je ponovljena kupovina i mislim da je za cenu od 300 dinara nemoguće naći išta bolje. Posebno mi se dopada što pored toga što štiti kožu od sunca, odlično hidrira. Ima najsavršeniji miris kokosa ikada!

 Proizvodi za telo


Planet Spa penu za tuširanje sam morala da probam, jer za umivanje obožavam pene! Ovo mi se učinilo kao jako zanimljiv proizvod i trenutno ga testiram, pa uskoro očekujte recenziju. U pitanju je miris moringe i bočica od 150 ml je u prošlom katalogu koštala 400 dinara.

Alverde gelove za tuširanje nisam nikada do sad probala, ni sama ne znam što. No, vreme je da se to ispravi. Kako sam se okrenula prirodnim tuširalicama (izuzetak je pena iznad) odlučila sam da isprobam baš ovu koja miriše na nanu i bergamot, jako osvežavajuće. Sledeća je na redu za testiranje, pa ću vas obavestiti o utiscima. Njena cena je oko 200 dinara.

Sebamed dezodorans bez aluminijuma i alkohola sam kupila i DM-u na akciji za 450 dinara. Dugo mi je bio na listi želja, a kako sam neke druge privela kraju- kupljen je. I njega trenutno testiram i čeka vas zasebna recenzija definitivno. 

Organic Shop proizvode sam kupila u Natura Siberica radnji u Bulevaru prekoputa Tehničkih fakulteta. Sasvim slulčajno sam videla da imaju veliko sniženje, pa sam se počastila sa dve stvari za sebe i jednom za bebu. Prva je gel za tuširanje sa alojom kome je cena samo 200 dinara. Volim što ima pumpicu jer to veoma olakšava doziranje. 

Balea gelovi za brijanje su proizvod koji iznova kupujem, i to najčešće onaj od kokosa, ali ovog puta sam kupila gel iz limitirane serije sa mirisom mandarine i lotosa (čini mi se) i podjednako je dobar kao i prethodni. Tek sad se polako navikavam na to da je jako malo potrebno, pa mi baš dugo traju. Cena je oko 250 dinara.

Alverde je još jedan dezodorans koji sam odlučila da probam. Već sam potrošila isti sa zelenim poklopcem koji mi je bio fantastičan, pa sam kupila i plavi. Nisam ga još probala, ali se nadam da će biti identičan kao zeleni u svemu sem mirisu. Cena mu je 350 dinara. 

Iako sam godinama bila verna Eucerin intimnoj kupki, odlučila sam da probam neku novu. Pošto smo pristupile DM Baby Bonus programu, dobila sam knjižicu sa vaučerima i popust na ovaj Lactacyd intimni gel. Preporučuje se u trudnoći, nakon porođaja i tokom ciklusa. Ne znam redovnu cenu (ja sam ga platila 430 dinara). Uskoro pišem recenziju jer ga koristim oko 3 nedelje.


Pošto sam ostala bez jače kreme za stopala odlučih da probam Planet Spa kremu za jako suvu kožu. Miriše identično kao piling koji imam i čiji miris obožavam! Ne stižem svakdnevno da je mažem, ali kada se setim ja to uradim. Nakon nekoliko korišćenja sam prezadovoljna, a videćemo kako će se nadalje pokazati. Cena joj je bila 200 dinara.

Tu je i Babylove mast za mame koje doje, koja sprečava pucanje kože i pojavu ragada. Bila je snižena na oko 200 dinara, pa sam odlučila da je probam jer je prethodna potrošena (videćete je u "Empties" postu). Od sve tri koje sam probala do sada ima najveću militražu- 30 ml. Tek je jedan dan koristim, ali ću vam preneti utiske sigurno, kao i do sada. 

Fennel putere sam kupila na akciji 1+1 gratis. Iako ne volim voćne mirise toliko koliko orašaste, zadovoljna sam jako njihovim puterima pa sam se obezbedila sa dva po ceni od oko 400 dinara. Ši puter sam već koristila i obožavam ga.

Alverde puter za trudnice je poslednja mazalica koju ću koristiti u borbi protiv strija na području stomaka. Nisam dobila nijednu striju, ali bih da se obezbedim, jer ove prozvode treba koristiti i do 3 meseca nakon porođaja. Imam par sitnih, skoro izbledelih, starih strija zbog gubitka težine prošle godine, ali za njih sam naručila nešto sa iHerb-a. Cena mu je bila 250 dinara sa kuponom za popust.

I tu je i Estar anticelulit ulje, pošto polako počinjem da razmišljam kako ću se vratiti u formu i skinuti ovih 10 kg viška. Rešila sam da pre nego što nađem vreme za teretanu počnem polako da pripremam kožu nogu za ono što ih čeka, hehe. Cena mu je 360 dinara za 100 ml. Mirise prelepo, ali i o njemu planiram detaljnije da vam pišem kada prođe određeno vreme za testiranje.

Proizvodi za kosu

  
Drugi Organic Shop proizvod koji sam nabavila na sniženju za oko 350 dinara je maska za kosu sa avokadom i medom. Nažalost, ispala mi je i deo se prosuo jer je kutija pukla, ali je veći deo spašen, pa ću je sledeću isprobati i pisati o njoj. 

Trenutno koristim Angel Therapy masku sa uljem konoplje i to je definitivno jedna od prvih recenzija koje vam spremam, jer se družimo već neko vreme. Istom prilikom sam kupila ponovo i masku sa medom i makadamijom jer sam je obožavala, kao i ulje od makadamije i sva tri proizvoda sam platila 2000 dinara.

Proizvodi za lice


Eucerin gel za umivanje sam dobila prilikom kupovine kreme za sunčanje, jer je bila promocija. Nisam do sada probala ovaj proizvod, pa se nadam da ce mi odgovarati koliko i tonik, mleko i micelarna voda. Nisam sigurna za redovnu cenu, ali uvek ga možete dobiti gratis prilikom promocije za kupovinu preko 1000 dinara.

L'occitane kremu sam dobila pretplatom na Elle. Probala sam mini pakovanje koje sam dobila prilikom jedne kupovine i odševila sam se tako da sam znala da ne smem propustiti priliku da je dobijem besplatno. 

Estar serum za lice sam već koristila ali sam nakon njega isprobala još nekoliko iako mi je savršeno odgovarao. Sada sam odlučila da mu se vratim jer zaista jeste najbolji od onih koje sam probala, bar za moju kožu. Njegova cena je oko 600 dinara. Na poklon sam dobila i njihov balzam za usne koji je novitet u ponudi, a kako imam načetu gomilu balzama, on je predviđen za nekoga od vas kada bude giveaway.

Balea penu za umivanje sam kupila jer su mi pene najdraže u tu svrhu, a bila sam zadovoljna učinkom njihove verzije za osetljivu kožu. Kod te mi jedino miris nije prijao, pa sam odlučila da isprobam i ovu plavu, za normalnu i mešovitu kožu. Ona je koštala oko 400 dinara.

Dekorativa


Shvatila sam da moj uvijač trepavica ima blizu 100 godina i da je vreme da kupim novi. Iako sam htela Inglotov, nije ga bilo, pa sam se odlučila za povoljniju verziju i kupila Cala uvijač. On je koštao oko 350 dinara i kupljen je na štandu u Ušću. Jednom sam ga probala i kako je drugačiji od mog starog trebaće mi malo vremena da se priviknem.

Tom prilikom je kupljeno i NYX ombre rumenilo. Iako sam želela da kupim Too Faced rumenilo, shvatila sam da je ovo boja koju zapravo tražim i da nisam našla sličnu ni kod jednog brenda. Nijansa se zove "Mauve me" i potpuno sam se zaljubila u nju. Cena je oko 1200 dinara. Tu je i pigment u nijansi "Rust" koji sam kupila još pre dva meseca. Pošto se baš retko šminkam, nisam ga još probala ali uskoro planiram da osmislim kombinaciju sa drugim senkama i nosim ga na svadbama koje imam u septembru. On je koštao oko 350 dinara.

Tu je i Blush četkica u broju 65E. Planiram da je koristim za ugao oka, kao i ispod oka. Ni ona nije još isprobana pa se nadam da ću uskoro naći vremena za to. Cena joj je oko 300 dinara. 

Essie baza se nije mogla propustiti na sniženju, iako sam u postu o Avon 5u1 bazi rekla da ne planiram da je menjam. Naime, ovu sam koristila pre nekoliko godina i obožavala je pa sam iskoristila priliku da je ponovo kupim za oko 650 dinara. 

MAC fix+ je dugo bio na listi želja i konačno je moj! Nažalost, kada ga je muž kupovao rekli su mu da više neće nabavljati veliko pakovanje od 100 ml koje je koštalo oko 2500 dinara već samo ovo malo od 30 ml koje i nije baš isplativo jer mu je cena 1400 dinara. Čim ga lepo isprobam i steknem utiske, pisaću recenziju.

I za kraj tu je Burra BB krema koju sam kupila u Srbotrade apoteci za 800 dinara. Iako je minijaturna u odnosu na druge tonirane kreme i pudere i ima samo 20 ml morala sam da je probam jer je jako hvaljena. Isprobana je jednom do sada, utisci su pozitivni, ali je moram sačekati još pre nego što vam je predstavim u recenziji.

Kako vam se dopadaju moji noviteti i da li ste probale nešto od ovoga?
Pozdrav :)



4 comments:

  1. Cao draga ☺ Super proizvode si kupila 👌Kremu sa suvu kozu iz avona obozavam,stoji mi na nocnom stocicu i samo je mackam,prelepo mirise..i ja imam nyx senku u prahu u ovoj nijansi i jos dve boje i bas sam zadovoljna sa njima...Volela bih da probam nesto od locittane kozmetike i angel masku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja bih sad pokupovala sve NYX pigmente koliko su lepi! Angel maske su odlicne, topla preporuka :)

      Delete
    2. Joj verujem ti, ja kad vidim nyx nisam citava 😂 A maskicu cu sigurni kupiti!

      Delete
  2. Odlična kupovina, baš po mom ukusu pogotovo Angel therapy i Estar :).

    ReplyDelete