Pages

Sunday, July 10, 2016

Sleek Matte Me: birthday suit



Ne pišem često o dekorativi jer se tu proizvodi ne rotiraju često kao kod preparative, ali čim nađem malo više slobodnog vremena trudim se da napravim fotografije, jer je to u ovom slučaju malo teže. Danas će ponovo biti reči o ružu, mat završnice, koji je jedan od popularnijih brenda Sleek. U pitanju je čuvena nijansa "Birthday Suit", koju sam kupila preko Makeup Plaze, ali kako je uvek rasprodata, čekala sam paket oko dve nedelje. Cena mu je bila oko 800 dinara, čini mi se.




Želela sam "nude" mat karmin, a kako volim i tečne i obične, izbor nije bio lak. Međutim, pošto sam planirala da naručim Sleek paletu, setila sam se da sam dosta čitala baš o ovom ružu i odlučila sam da ga probam jer sam Sleek proizvodima prezadovoljna ("Rose Gold" rumenilo mi je jedno od najdražih ikada!). Dolazi u jako elegantnom pakovanju sa mat poklopcem u kom se nalazi 6 ml proizvoda. Aplikator je duguljast i tanak i lako se mogu uokviriti usne i bez olovke. Pigmentacija je odlična, kao što na slici možete videti (jedan sloj je u pitanju). Ovaj ruž je pravi kameleon kada je boja u pitanju. Ponekad deluje kao da vuče na kajsijastu, dok pri drugačijem osvetljenju ide čak do braon. Naravno, to dosta zavisi i od ostatka šminke na licu. Baš zbog toga mislim da bi pristajao većini devojaka. 


Kako izgleda na usnama možete videti iznad (neke slike su napravljene unutra, a neke napolju). 
Moram priznati da isušuje usne, više nego Aurini mat tečni karmini (prva kolekcija). Ali, to samo znači da je jaaaako postojan. Nosila sam ga na svadbi početkom maja i preživeo je i jelo i piće (a pošto sam samo sedela jer sam bila u devetom mesecu trudnoće, dosta sam jela, hehe). Prilično se teško skida i za to je apsolutno neophodno imati dvofazno sredstvo, jer sa micelarnom vodom treba puno truda. Što se tiče popravki, ja sam samo utapkala malo po sredini usana gde se povukao nakon par sati i izgledao je odlično.

Koji je vaš omiljeni "nude" ruž?
Pozdrav :)

2 comments: