Pages

Saturday, July 9, 2016

Top 15 products!



Iako sam obećala post o 10 proizvoda koje iznova kupujem, a koji se mogu naći kod nas, odlučila sam da ga proširim na top 15 i ubacim par stvari koje se mogu kupiti samo preko interneta. Prosto, to su takođe proizvodi koje redovno kupujem i ne bi bilo fer da budu izostavljeni, posebno jer znam da dosta vas takođe voli online kupovinu. Napisaću svoje razloge zašto volim svaki od njih i zbog čega sam im već godinama verna. U ovoj gomili su se mogli naći i Eucerin intimna kupka, kao i Sebamed okoloočna krema ali ih igrom slučaja trenutno nemam, pa su ovog puta preskočeni. Jako volim da testiram nove proizvode, pa neka vam bude jasno koliko ove sa slike smatram dobrim, čim su ponovljene kupovine u pitanju!




Carroten proizvode za sunčanje koristim već godinama, još od vremena kada mi je mama kupovala te stvari. Neizostavan su deo torbe za plažu, a posebno njihov losion u spreju sa spf 50. Trenutno ga nemam, jer na more ove godine ne idem, ali je zato tu ulje u spreju za tetovaže koje muž svakodnevno koristi.

Sun Dance proizvode sam prošle godine prvi put isprobala, i to baš losion sa slike. Već je kupljen novi za ovo leto. U pitanju je losion sa mirisom kokosa, koji je veoma gust, ali se lako razmazuje i potrebna je mala količina, i jako lepo hidrira kožu. Ovo je slabiji faktor i nanosim ga na noge, jer mi one sporije dobiju boju.

Eucerin liniju za osobe sklone alergiji sam prošle godine takođe koristila, ali manji faktor. Za leto u gradu, odlučila sam se za spf 50 i ponovo ću biti mirna što se osipa tiče. Ukoliko ste se patili sa alergijama, kao ja, obavezno ga probajte. Dugo mi traje jer ga ne nanosim na celo telo, već samo na gornji deo i ruke.

Akvabent aktivni kiseonik je stvar koju uvek moramo imati u kući. Muž je prethodnog vikenda izgoreo na Adi jer je zaboravio da namaže sve sem tetovaže, pa ga je aktivni kiseonik spasao i za jedno veče izvukao crvenilo. Ja ga pre svega koristim za smirivanje kože nakon brijanja. Nova bočica je već tu!

Balea voda je takođe spas leti. Na plaži mi je prijalo da poprskam telo njom i uživam kada pirka vetar, u gradu prija osveženje kada nema hlada na vidiku, a ovog leta je koristim i kod kuće, pošto zbog bebe ne mogu da sedim pod upaljenom klimom po ceo dan, kao što sam inače navikla.


Estar serum sam već nekoliko puta hvalila na blogu, i nakon isprobanih još nekoliko odlučila sam da mu se vratim jer mi se zaista pokazao kao najbolji. Izuzetno je lagan, neverovatno brzo se upija i moje lice bude predivno nakon korišćenja. Mislim da je ovo idealan serum za normalnu i mešovitu kožu.

La Roche- Posay micelarna voda je takođe već nekoliko puta spominjana kao apsolutni favorit među skidačima šminke. Trenutno je na akcji 1+1 gratis tako da je to idealna prilika da je nabavite po ceni drogerijskih. Jako je blaga prema osetljivoj koži a istovremeno odlično uklanja i najuporniju šminku. Dosta mi se sporije troši od Bioderme, pa joj zbog toga dajem prednost.

Thayers tonike nije moguće kupiti kod nas ali ako volite iHerb ne smete ih propusti. Meni je ovo drugi koji trošim i oduševljena sam jer bolje tonike nisam u životu probala. Trenutno očekujem paket sa iHerb-a i možete pogoditi šta se u njemu nalazi! Cena od 8$ jeste malo jača, ali i količina je veća od standardne (355 ml) i dosta sporo se troši.

Bourjois CC krema je "all time favorite". Od kako nju imam puder ne koristim čak ni u posebnim prilikama. Od svih toniranih krema koje sam probala (a dosta ih je bilo) ova ima najbolju prekrivnu moć, a pogodna je za kombinovanu kožu. Često mi čak ni korektor nije naophodan. Iako pakovanje deluje minijaturno, meni je trajala godinu dana.

Amika ulje je proizvod kog takođe uvek imam u kupatilu. Iako sam prvo probala Macadamia ulje i kupovala njega neko vreme, kada sam otkrila Amiku odlučila sam da pređem na njega. Radi identičan posao, ima lepši miris i nižu cenu. Šta više poželeti!?


Fennel putere sam sasvim slučajno kupila i shvatila da su najsličniji meni omiljenim The Body Shop puterima koje nemam priliku da redovno kupujem. Iako su manje masni, fantastično neguju kožu, imaju veliki izbor orašastih mirisa koje ja volim, i posebno su im zanimljiva dvojna pakovanja (vanila- makadamija, ši- kokos). 

Balea gelove za brijanje kupujem već godinama i to najčešće onaj od kokosa. Međutim odlučila sam to da promenim pa sam poslednji put kupila gel sa mirisom grejpa kao i verziju sa mandarinom. Već znam da ću se vratiti kokosu jer najlepše mirise, ali i ovi obavljaju isti posao. Nedavno sam tek počela da kontrolišem količinu koja je potrebna jer uvek istisnem više i ne znam šta ću sa svom penom. 

Crystal je još jedan brend koji nabavljam na iHerb-u. U poslednjem "Empties" postu ste mogli videti i dezodorans sa mirisom kamilice a u narednom će se naći još jedan. Trenutno imam samo ovaj bez mirisa koji odlično dođe kao osveženje u toku dana kao i u kombinaciji sa nekim drugim mirišljavim dezodoransom. Mogu se naći u Mađarskoj, da znate ako putujete.

Avon sprej za sušenje laka kupujem ni sama ne znam koliko dugo. Malopre sam pokušala da ga nađem u najnovijem katalogu i nisam uspela, pa ako neko jeste, nek napiše broj strane u komentarima. Fantastičan proizvod koji vam osuši i tri sloja laka za pola minuta. 

Angel Therapy masku od makadamije ste takođe nedavno videli u potrošenim proizvodima, ali mi se toliko svidela da sam morala da naručim još. Predivno miriše a što je najbitnije moja kosa je jako voli. Trenutno testiram njihovu masku sa uljem konoplje, pa vam uskoro pišem recenziju.

Da li je i vama neki od ovih proizvoda favorit?
Pozdrav :) 

7 comments:

  1. Cao draga :-) uzivam uz kadici i tvoj post <3 Akvabent mi je stalno pri ruci jer mi je koza jako osetljiva,amikine proizvode obozavam kao i njihov sareni print,morala sam da kupim njihov mini fen nisam mogla da odolim :-D avonov sprej mi je ok,jedino mi se ne dopada sto je masnjikav no dobro...body shop losione sam probala i zaista opravdavaju malo skuplju cenu..Baleu volimmm sve lepo miruse :-D Eucerin uljana kupka mi je spas za suvu kozu...Kazi ti menu jel ti imas instagram? :-) :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Delimo favorite :)
      Imam! @girlwitharedbow
      Trenutno ima malo vise slika bebe nego kozmetike hihihi ;)

      Delete
    2. Pa to,ja trazila trazila,ali nisam mogla da te nadjem :-D

      Delete
  2. Uzivala sam citajuci. Divnih proizvoda ima. :)

    ReplyDelete
  3. Aktivni kiseonik i Angel maska su nam zajednički proizvodi koje iznova i iznova kupujemo :).

    ReplyDelete