Pages

Friday, July 29, 2016

Weleda Almond Face Fluid



Na red je došao i post o kremi za lice koju koristim već preko mesec dana. U pitanju je Weleda dnevno- noćni fluid od badema za normalnu i mešovitu kožu. Ja sam svoj primerak kupila u Srbotrade apoteci, gde je cena tada bila 1200 dinara. Već sam vam pisala o fluidu od irisa (klik) kojim sam bila veoma zadovoljna, pa sam odlučila da isprobam i ovaj od badema, čiji je miris daleko blaži, pa ne smeta bebi. Moje utiske pročitajte u nastavku posta...




Dolazi u klasičnoj Weleda tubi i sadrži 30 ml. Iako vam to može delovati malo, verujte na reč da dugo traje ako ga koristite jednom dnevno. Ove slike su napravljene danas, nakon više od mesec dana svakodnevnog korišćenja, pa možete videti da je jako mala količina potrošena. Iako je u pitanju dnevno- noćni fluid, ja sam ga u nedostatku vremena nanosila samo jednom na dan, najčešće ujutru ili u toku dana, ali ne uveče. Kao što rekoh, miris je veoma blag za razliku od fluida sa irisom, pa mislim da bi svakome odgovarao. Krema je lagana, nemasna i kao takva idealna za nas sa mešovitom kožom, tokom letnjih meseci. Jedini nedostatak je zaštitni faktor, pa kada izlazim napolje nanosim Sun Dance fluid sa spf50. Jako brzo se upije i koža bude izuzetno nežna. Pošto nakon porođaja nisam negovala kožu redovno kao što sam to ranije činila, ovaj fluid joj je vratio strai sjaj, hehe. Proizvođač kaže da dubinski hidrira, hrani i jača prirodnu barijeru kože. Slažem se!


Sastav možete videti na slici iznad.
Ukoliko tražite prirodnu kremu za normalnu i mešovitu kožu, ovu vam toplo preporučujem. Kao i do sada, Weleda me nije izneverila. Planiram da probam još proizvoda iz linije sa bademom u budućnosti jer sam ovim baš oduševljena.

Da li ste vi probale neki Weleda proizvod za lice i kakvi su vam utisci?

Pozdrav :)

P.S. U toku je GIVEAWAY. Prijavite se ako do sada niste!

4 comments:

  1. Zadovoljna i irisom i bademom, lepo što i tebi odgovara.

    ReplyDelete
  2. Nisam probala, mada mi deluje prilicno dobro, posebno za leto, posto i ja imam mesovitu kozu. :)

    ReplyDelete