Pages

Thursday, October 13, 2016

Neutro Roberts deodorant



O ovom Neutro Roberts dezodoransu već neko vreme planiram da pišem post. Ali, svaki put se nešto ispreči i na kraju radim neku drugu recenziju. Skoro sam došla do kraja bočice, a kako planiram da ponovim kupovinu red je da vam ga predstavim. Cena svakog je oko 380 dinara kada su akciji (a trenutno je rol- on snižen u Liliju, dok sam ovaj u spreju kupila na akciji 1+1 gratis pre par nedelja u DM-u). 



Rol-on dezodorans


Prvo sam kupila rol- on jer znam da je jedan od najhvaljenijih dezodoranasa bez alumijuma. Nisam imala nikakva očekivanja jer mislim da sigurno 10 godina nisam kupila ništa od brenda Neutro Roberts. Kada sam ga prvi put probala delovalo mi je da ćemo se lepo slagati. Miris mi je odmah veoma svideo, jer je jako svež, a ne prejak što mi je sada veoma bitno zbog dojenja. Prema mojoj koži je veoma nežan i to se nije promenilo do sad. Sebamed mi je, na primer, u početku odgovarao, a onda počeo da isušuje. Sa ovim nisam imala takvih problema. Sada nisu visoke temperature, ali mislim da bi se on odlično pokazao i takvim situacijama. Mislim da je idealna opcija ako tek počinjete da koristite dezodoranse bez aluminijuma, jer sa ovim nećete primetiti razliku, posebno zimi. Sastav možete videti ispod.


Dezodorans u spreju


Kada sam videla koliko mi odgovara rol- on bilo je jasno da moram iskoristiti 1+1 akciju u DM-u. Jedan sam uzela za sebe, a drugi dala mami pošto sam i nju nedavno naterala da pređe na zdrave dezodoranse. Ovaj u spreju ne koristim svakodnevno, već samo kada mi je to neophodno. Na primer, išla sam na svadbu u uskoj haljini, pa nisam želela da je slučajno zakačim i ostavim trag na njoj. Što se tiče zaštite koju pruža, ne razlikuju se. Mada, mislim da je rol- on pogodniji za svakodnevno korišćenje, zbog nege koju pruža. Njegov sastav je na slici ispod.


Ovo su za sada definitivno moji favoriti među dezodoransima bez aluminijuma i ne planiram da ih menjam dokle god mi budu odgovarali. Obavezno iskoristite sniženje u Liliju i nabavite jedan ako ga do sada niste probale!  Postoji i verzija u stiku, ako je to tip proizvoda koji preferirate.

Koji je vaš omiljeni zdravi dezodorans?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Imala sam taj NR u stiku ali nisam baš bila oduševljena uprkos tome što se ne znojim puno. Za zimu je ok ali za leto nikako. Bez obzira na sve i dalje me privlači pa ću morati da probam bar jednu od te dve preotale opcije koje si opisala. Možda ću imati više sreće :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se skoro vratila rol-onima i bas sam srecna sto pronadjoh dezodorans koji mi skroz odgovara :)

      Delete
  2. Ja u zadnje vreme isto koristim samo roll on, pogotovo u trudnoći nijedan dezić mi nije prijao niti odgovarao, moraću probati ovaj :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se navikla na roll-on i sad samo takve koristim :)

      Delete