Pages

Saturday, October 8, 2016

Uriage Bebe diaper cream



Ponovo je na red došao bebi post, a kako to najčešće biva pišem baš o kremi za pelensku regiju. Ovog puta testirale smo kremicu koju smo dobile od Uriage-a. Ranije ste mogli videti da imamo i bebi micelarnu vodu, ali smo tek počele da je koristimo, dok smo ovu kremu nešto ranije isprobale, pa su utisci tu. Preporučena cena je 1200 din, a možete je naći u svim bolje snabdevenim apotekama. Često su aktuelne promocije sa poklon proizvodom ili sniženja, pa je tako ovog vikenda možete kupiti u Ušću sa 10% popusta. U pakovanju se nalazi 100 ml kreme.




Šta kaže proizvođač?
Uriage Bebe pelenska krema ima trostruko delovanje: da izoluje (patentirani kompleks Poly- 2P formira mrežu koja štiti od iritacija i pelenskog osipa), da umiruje (zahvaljujući prisustvu Uriage termalne vode, umiruje crvenilo i osećaj neprijatnosti kože) i da obnavlja (kompleks Poly- 2P dubinski obnavlja oštećenu kožu).
Izuzetno bogata mikro elementima i mineralnim solima, Uriage termalna voda je prirodno izotonična i dobro poznata po svojim izuzetnim, umirujućim, hidrirajućim i antioksidativnim svojstvima. 

Odmah moram da kažem da se ova krema razlikuje od svih koje smo do sada probale. Pre svega, mislim na teksturu. Ona koja joj je najsličnija po tome jeste bila Little Siberica krema, kojom sam bila najmanje zadovoljna. Međutim, samo im je laganija formula zajednička osobina. Za razliku od te, ova krema ne neguje ništa slabije od nekih dosta masnijih. Bele je boje i bez mirisa, što volim kod proizvoda za bebe, jer mislim da nema potrebe da se dodaju parfemi. Parabena takođe nema u sastavu. Kako je veoma nežna, izuzetno se lako nanosi, pa nakon što je razmažete po koži, deluje kao da je i nema. Nisam se do sada susrela sam ovako "glatkom" kremom koja klizi po koži, a pri tome ipak nije vodena i svoju zaštitnu ulogu odlično obavlja.


Sastav možete videti na slici iznad.
Sve u svemu, ja sam prezadovoljna ovim proizvodom i toplo ga preporučujem, posebno ako vašoj bebi ne prijaju jake i masne kreme. Ova krema, koja je potpuna suprotnost od toga, fenomenalno neguje i štiti kožu od iritacija. Koristimo je već prilično dugo, a još nismo došle ni do pola tube, jer je količina zrna graška sasvim dovoljna za jednu upotrebu. Uskoro ću vam pisati i o micelarnoj vodi iz iste linije!

Koju kremu za pelensku regiju vaša beba trenutno koristi?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment